2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

عزیزانی هم ک می‌خوان امروز ختم مجرب رایگان بذارم ب نیت باردار شدنشون درخواست بدن

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

سلام مهربون😘حالت چطوره چیکار میکنی با گرما😄

سلام عشقم خوبی عزیزم سلامتی 

والله طرف ما کم بیش خنکه بد نیست

ولی امسال بخاطر گرما نمیرم کربلا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

من دختر دارم یدونه هم پسر میخام خب راهنمایی کن😂

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
سلام عشقم خوبی عزیزم سلامتی والله طرف ما کم بیش خنکه بد نیستولی امسال بخاطر گرما نمیرم کربلا

قربونت گلم مثل میگ میگ کارا کردم چون برق داره میره  🤢

اینجا هم دما تقریبا ۴۰ درجه با رطوبت ۶۰ درصد آدم خفه میشه 

آره تو این هوا سخته کربلا رفتن 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
قربونت گلم مثل میگ میگ کارا کردم چون برق داره میره 🤢اینجا هم دما تقریبا ۴۰ درجه با رطوبت ۶۰ درصد آ ...

وای خدا برق ما هم میره 

خونه خفه میشه یعنی بعد هر برق رفتنی باید برم دوش بگیرم

اینجا 35 درجس

.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
وای خدا برق ما هم میره خونه خفه میشه یعنی بعد هر برق رفتنی باید برم دوش بگیرماینجا 35 درجس.

منم دوش گرفتم منتظرم آب موهام یکم بره تا سشوار بکشم حالا اینجا اعلام کردن ۴ ساعتی میخوان قطع کنن آدم رو از هر چی زندگی بیزار میکنن🤧

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
منم دوش گرفتم منتظرم آب موهام یکم بره تا سشوار بکشم حالا اینجا اعلام کردن ۴ ساعتی میخوان قطع کنن آدم ...

وای دقیقا ادم از زندگی بیزار میشه