2777
2789

فقط برای ۳ دقیقه بنشین، چشماتو ببند، چند نفس عمیق بکش و به این سوال جواب بده:

"امروز دلم می‌خواد چه جادویی رو تجربه کنم؟"

بعد از اون، یه فنجون نوشیدنی متفاوت درست کن—چیزی که حس لوکس یا خاص بودن بده، مثلاً چای سبز با عسل و دارچین، یا یه قهوه با عطر هل.

توی اون لحظه با خودت زمزمه کن:

"من آماده‌م امروز یه چیز خاص ببینم، بشنوم یا حس کنم که زندگی‌مو دگرگون کنه."

لطفا وارد تلگرام شويد و ما رو دنبال كنيد كلي حس خوب تو اين دوره هفت روزه دارم براتون دوره رايگان امروز اولين روزه    haaft_asemann

🌟 وسایل لازم برای شرکت در ميني دوره «هفت آسمان»:

🪐 ۱. دفتر مخصوص "هفت آسمان"

نه دفتر معمولی. یه دفتری باشه که فقط برای این ۷ روز استفاده می‌کنید. جلدش رو خودتون طراحی کنید، مثلاً اسم خودتون رو بنویسید و بنویسید:

دفتر شکرگزاری من برای پرواز تا هفت آسمان

🖋 ۲. خودکار یا مداد رنگی (ترجیحاً آبي و طلایی یا صورتی)

تا نوشتن‌هاتون با انرژی شادی و زیبایی همراه باشه.

🕯 ۳. یک شمع یا عود مخصوص

هر روز هنگام نوشتن، شمع کوچکی روشن کنید که حس نور و توجه رو در وجودتون فعال کنه.

☕️ ۴. یک فنجان یا لیوان مخصوص برای نوشیدنی‌هاتون

یه لیوان فقط برای این دوره داشته باشید؛ وقتی با آرامش توی هر تمرین هستید، توش دمنوش یا آب گرم بریزید. این لیوان، نماد 

آرامشه.

🧘🏼‍♀️ ۵. یک فضای کوچک مقدس برای خودتون بسازید

یه گوشه‌ی اتاق یا خانه که ۷ روز اونجا بنشینید. می‌تونه یه پتو، یه بالش، شمع و دفتر باشه. یه جای امن و مقدس برای خلوت با خودتون و خدا.

🎶 ۶. هندزفری یا هدفون

چون ممکنه بعضی تمرین‌ها صوتی باشه یا بخواید مدیتیشن کوتاه انجام دهيد مارو سرچ كنيد در تلگرام 

شروع دوره ١١ مرداد همين شنبه 

اماده اي؟؟؟ قلب بزار اين پايين ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.