2777
2789
عنوان

میکرودرم خانگی

101 بازدید | 12 پست

بچه‌ها سلام

یه دستگاه پرسیدم گفتن که خودش بخور داره و پاکسازی میکنه برا جوش‌های سرسیاه هم خوبه...

من پوستم خشکه قبل و بعدش باید چیکار کنم؟؟ و اینکه بخور خود دستگاه اوکیه؟ اول از بخورش استفاده کنم بعد پاکسازیش؟

هر تجربه‌ای دارید بگید لطفا❤

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حمام که میای بیرونمنافذ باز باشهحتی اگر بهترین بخری برای جوش سر سیاه بی‌فایده است

جدی؟

یه کاربر گفته بود همزمان با بخور میکشم جواب میده...شما اینطوری امتحان نکردین؟

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

@اوپرا‍ 

سلام!

امیدوارم حالتون خوب باشه!

من تو یه تاپیک دیدم شما ظاهرا از این دستگاه استفاده میکنید...

میشه تجربه‌تون رو بهم بگید لطفا

و اینکه من پوستم خشکه مراقبت های قبل و بعدش رو میدونید چیه؟ و با این وجود دستگاه رو تهیه کنم اصلا؟؟!!

میکرودرمشو دارم ولی بخور نداره، بخورش جداس 

معمولا دستگاهای چنکاره ضعیفن جدا بگیری بهتره 

میکرودرمه واقعا کاربردیه خوبه بنظرم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
میکرودرمشو دارم ولی بخور نداره، بخورش جداس معمولا دستگاهای چنکاره ضعیفن جدا بگیری بهتره میکرودرمه وا ...

واسه جوش سر سیاه جواب داده؟

@اوپرا‍ سلام!امیدوارم حالتون خوب باشه!من تو یه تاپیک دیدم شما ظاهرا از این دستگاه استفاده میکنید...م ...

سلام

میکرودرم خانگی پوست رو براق می‌کنه ولی حواست نباشه می‌تونه کبود کنه. من دو هفته به بار بعد حمام و خشک کردن صورت استفاده میکنم و بعدش کرم کالاندولا یا آبرسان میزنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلاممیکرودرم خانگی پوست رو براق می‌کنه ولی حواست نباشه می‌تونه کبود کنه. من دو هفته به بار بعد حمام ...

خیلی ممنونم