2777
2789
عنوان

قیمه ی بدون پیاز🤦‍♀️🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابگوشت پیاز نگینی من ندیدم کسی بریزهپیاز و درسته میندازن اخر سر برمیدارن

من خلالی خرد میکنم واسه ابگوشت

گوشت و رب رو هم داخلش تفت میدم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
نه اصلا ما اینحوری نمیکنیمرستوران و دیزی سرا هام اینجوری نمیکننچون پیازاش معلوم میشه اخر

نه اصلا معلوم نیس. فقط یه دست قوی میخواد واسه کوبیدنش😂

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
واای شده غذای مورد علاقه مناز پیاز توی غذا متنفرم

عین پسرمی، انقددددد ک بد غذاس پیاز تو غذا بره زیر دندونش بالا میاره همیشه رنده ریز میزنم جای پیاز میشه اب پیاز، ولی خب اخه نمیشه هم نریزی چاشنیه اصلیع غذاس

عین پسرمی، انقددددد ک بد غذاس پیاز تو غذا بره زیر دندونش بالا میاره همیشه رنده ریز میزنم جای پیاز می ...

🤣🤣

منم دقیقا اینجوریم اخه واقعا دست خودمون نیست منم دلم میخواد عین بقیه راحت بخورم ولیی کافیه اتفاقی بره تو دهنم قشنگ میمیرممم

🤣🤣منم دقیقا اینجوریم اخه واقعا دست خودمون نیست منم دلم میخواد عین بقیه راحت بخورم ولیی کافیه اتفاق ...

😂😂😂😂خو اخه بدبختی قضیه اینجاس شاید برید مهمونی  اونو میخایید چیکار کنید 

عرشیای من علاوه بر پیاز از بادمجون، گوجه تو غذا، فلفل دلمه، از مرغ متنفره 

فک کن مرغ رو سررررخ سرخ میکنم در حد سوخاری با زعفرون زیاد 

میگه مامان میره تو دهنم حالت تهوع بهم دست میده 

عاشق مارکارونی با سویاس چون توش پیاز نیس 

عاشق عدس پلوعه، رشته پلو