2777
2789

پودر کیک آماده بگیر راحت

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط اسفنجی بلدم با تابه...🙏🏻

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

من با پودر کیک درست میکنم طبق دستور روش عااالی میشه

اگر هم با آرد قنادی میخوای درست کنی بگو واسه چند نفر میخوای تا اندازه هاشو بگم

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

من هم همزن برقی دارم هم دستی اما باچنگال هم میزنم خوب هم میشه هفته ای یه بار درست میکنم 

دوتاتخم مرغ 

شکر ۶یا۷قاشق

شیر نصف لیوان کمی گرم کن داغ نشه کیکت خراب میشه ازاون حالت یخچال دربیاد تاکیک پف کنه

روغن یکم کمتر از نصف لیوان 

آرد یه لیوان الک کن

وانیل وهل یه کم طعمش خوب شه

من توش کنجد ورازیانه هم می ریزم 

بعد یه قابلمه کوچیک دارم تفلون چرب میکنم میریزم توش 

اول ازهمه میخوای موادکیک روآماده کنی فر وروشن کن شعله رواخر کن گرم شه کیک رومیخوای بزاری توش بزار رودمای ۲۲۰تا۲۴۰ ۲۰ دقیقه صبرکن پفش که سفت شد شعله رو۱۶۰ کن خودش میپزه 

این روشو من همیشه درست میکنم عااالی میشه

۳تا تخم مرغ بردار سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کن

سفیده رو اگه هم زن داری خوب هم بزن که سفید بشه مثل ماست اگه هم نداری با دست بزن یذره بکنیگ پودر هم به سفیده تخم مرغ بزنی یا یکم گلاب بیشتر پف میکنه

تو یه ظرف دیگه هم زرده تخم مرغ رو با یکم نمک بزن بعدش دوتا قاشق چای خوری وانیل بزن یک پیمانه روغن یک پیمانه هم شیر یا ماست و یک پیمانه هم شکر بزن

حالا سفیده تخم مرغ که هم زدی رو به موادت اضاف کن

حالا دوتا پیمانه ارد رو با دو تا قاشق چایخوری بکینگ پودر داخل موادت الک کن

کاپ کیک درس میکنم خوب میشه.

دستورشم اول تخم مرغ و شیر و از یخچال بزار بیرون تا به دمای محیط برسه.

بعد ی لیوان تا یکو نیم لیوان ارد و ی قاشق بکینگ پودر ۳ بار الک میکنم . نصف لیوان شکر رو با سه تا تخم مرغ و نوک قاشق چای خوری وانیل انقد هم میزنم با دور تند همزن کرمی و حجم دار بشه. بعد ی لیوان شیر و یکم از نصف لیوان کمتر بهش رو غن اضافه میکنم اگه دوسداشتی میتونی پودر کاکاعو هم اضافه کنی.اینارو ک باهم مخلوط کردی . اردو کم کم بهش اضافه کن وخیلی کم درحد مخلوط شدن هم بزن اگه زیاد هم بزنی پفش میخابه . بعدمن میریزم تو فنجونای فرانسوی که از قبل چرب کردم .حواست باشه فنجونارو پررر نکنی چون پف میکنه از سرش میریزه . ی قابلمه بزرگ تا نصف فنجونا آب میریزم سرشم دم کنی میزارم با شعله پخش کن شعلشم کم باشه . ب مدت ۳۰ دیقه عالی میشه. خیلی طولانی شد😂

بیا گاهی فقط گوشِ شنوایِ درون هم باشیم.. :)🤍