من هم همزن برقی دارم هم دستی اما باچنگال هم میزنم خوب هم میشه هفته ای یه بار درست میکنم
دوتاتخم مرغ
شکر ۶یا۷قاشق
شیر نصف لیوان کمی گرم کن داغ نشه کیکت خراب میشه ازاون حالت یخچال دربیاد تاکیک پف کنه
روغن یکم کمتر از نصف لیوان
آرد یه لیوان الک کن
وانیل وهل یه کم طعمش خوب شه
من توش کنجد ورازیانه هم می ریزم
بعد یه قابلمه کوچیک دارم تفلون چرب میکنم میریزم توش
اول ازهمه میخوای موادکیک روآماده کنی فر وروشن کن شعله رواخر کن گرم شه کیک رومیخوای بزاری توش بزار رودمای ۲۲۰تا۲۴۰ ۲۰ دقیقه صبرکن پفش که سفت شد شعله رو۱۶۰ کن خودش میپزه