2777
2789
پیک واسم آورد دوستم میگه الکل بزن و دستت رو بشور 😐

من دوره کرونا هم تا چند هفته شستم بعد گفتم خب چه کاریه میبرم میذارم کنار تا دو سه روز ویروسش از بین میره فقط دوغ و نوشابه این چیزا رو میشورم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

برگام

من قبل کرونا هم اونایی که میشد رو میشستم. اونایی که نمیشد دستمال میکشیدم. چرا عزیزم برگات. 

شما موقع چیدمان قفسه ها یا نگاه کردن و بررسی کردن مردم ندیدی چقد میفتن رو زمین باز میزارن سر جاشون. یا ندیدی مردم چقد دستمالی میکنن. لبنیات رو ماست و شیر و اینا اغلب با سبد جابه جا میکنن میکشن همینجور رو زمین خیلی وقتا تهش سیاه میشه.

تازه لباس هم باید شست بعد پوشید. من برادرم کارگاه لباس داره .طاقه پارچه که پهن میشه خیلی وقتا روی زمین کار انجام میشه همه با پا از روش رد میشن تا صافش کنن و الگو بزارن. بعد یه لباسو تو کارگاه برشکار چرخکار اتوزن همه دستمالی میکنن صد بار تیکه های لباس زمین میفته خیلیاش قبل اتو کپه ای روی زمینه.

اه اه اه یادم اومد اون تایمی و که چیپس و پفکارو توو تراس میشستیم و الکل می‌زدیم ایییییییخودم نابود ک ...

ریمون داغون شد قطعا حالا حالا ها نشون نمیده اثرات الکلی که ما دوران کرونا استفاده کردیم😂

من قبل کرونا هم اونایی که میشد رو میشستم. اونایی که نمیشد دستمال میکشیدم. چرا عزیزم برگات. شما موقع ...

تومنی یامن توام منم همه ی اینا که گفتی انجام میدم.لباسارو که باید شست بعد پوشید چون خیلیا پرو میکنن معلوم نیست تمیز بودن یانه.من یبار یه شلوار تو مغازه دیدم خشتکش خونی بود نمیدونم کدوم بی شعور پرو کرده بود پریود بوده شلوارو به گند زده بود

تومنی یامن توام منم همه ی اینا که گفتی انجام میدم.لباسارو که باید شست بعد پوشید چون خیلیا پرو میکنن ...

اه حالم بد شد لباس مخصوصا گفتم چون خیلیا مسخره میکنن. من لباسای نوزاد قبل استفاده میشستم. 

تازه خیلیا مسخره کردن که اسباب بازی بچم هفته ای یکبار میشورم. بچه ها اسباب بازیشونو هر جایی میندازن زیر مبل زیر کابینت همه جا. مدام هم میزنن به چشم و صورت و دهنشون. کجاش عجیبه که بشوریم 

اه حالم بد شد لباس مخصوصا گفتم چون خیلیا مسخره میکنن. من لباسای نوزاد قبل استفاده میشستم. تازه خیلیا ...

منم همین کارا میکنم همه ی لباسا که واسه سیسمونی پسرم کرفتم شستم بعد تنش کردم.هر لباسی بگیریم همه رو میشورم بعد میپوشیم.مخصوصا لباس زیر باید حتما شسته بشه.پتو نو بگیرم میشورم چون به قول شمارو زمین میفتن یا همه دست مالی میکنن