2777
2789
عنوان

انتخاب رشته کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واقعا وحشت دارم بیام تجربی تبدیل بشم به یک آدم افسرده و پشیمون و از همین الاننن ترس از کنکور دار ...

باید ببینی چی علاقه داری

نتیجه ازمون رغبت و تواناییتم مهمه

پیشنهادم اینه که از چت جی پی تی کمک بگیری برو اینده شغلی و بازارکارشونو بشین مقایسه کن ببین برای دانشگاه چی میخوای بخونی. بشین معایب و مزایای همشونو بنویس بعد انتخاب کن

قشنگ معلومه پشت کنکوری تجربی ای😂چشم 🥲موفق باشی ♥️

نه من کنکورم تموم شده منتظر نتیجه ام امسال میرم دانشگاه ولی اگه برگردم عقب هیچ وقت این راهو نمیرم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم اول از همه علاقه و بعد استعداد تو اولویت قرار بده

اگر از فیزیک خوشت نمیاد تجربی فیزیک داره 

انسانی خیلی حفظیات داره و ججمش کتاباش بالاس به نظر من چون به هنرم علاقه داری برو همون هنرستان

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

اون کار ودانشه وریاضی پایه می خواد هنرستان فیزیک شیمی وریاضی قوی می خواد

اها درسته، من‌خودم تجربی بودم اطلاع دقیقی از هنرستان نداشتم

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

سلام عزیزم 

لطفاً لطفاً با چشم باز با آگاهی کامل انتخاب کن

نگی سه ساله تحمل میکنم و فلان نمیدونی انتخاب اشتباه نابودت میکنه

علاقه رو بزار جایگاه اول بعد شغل 

اگه نتونستی تصمیم بگیری برو پیش مشاور حتماً 

اگر اومدی رشته نظری اینو در نظر بگیر کنکور فاجعه است مرگ تدریجیه 

علاقه ات رو مشخص کن درس هاشو درنظر بگیر از کسایی که این راه رو رفتن بپرس

این انتخاب خیلی مهمه خیلی 

من رشتم انسانی بوده اگر سوالی داشتی میتونم کمکت کنم  

چه کنم گر نکنم صبر و شکیبایی👩🏽‍🎓🌱

[QUOTE=390349262]سلام عزیزم  لطفاً لطفاً با چشم باز با آگاهی کامل انتخاب کن نگی سه ساله تحمل میکنم و فلان نمید ...[/QUOTممنون💕

رشته سختیه؟بنظرتون ارزش داره که ۳سالو از عمرم پاش گذاشت؟

روزی چند ساعت باید بخونی و احتیاج به کلاس رفتن داره این رشته؟

بچه ها وقتتون ارزشمنده تا دیر نشده از یه مشاور خوب راهنمایی بگیرید. خانم گنجه ای تو مدرسه شاهد دعوت شده بود به کارگاه استعدادیابی و انتخاب رشته داشت شماره شو دخترم گرفت براتون می زارم 09126905266

[QUOTE=390349262]سلام عزیزم لطفاً لطفاً با چشم باز با آگاهی کامل انتخاب کن نگی سه ساله تحمل میکنم و ...

هر رشته ای سختی داره ولی اگر علاقه داشته باشی خیلی شیرین و خوبه

نمیتونم بگم ارزش داره یا نه چون بستگی به خودتون داره هذفتون رو مشخص کنید از این رشته چی میخاید؟ و رویا پرداز نباشید و خیلی رویایی فکر کنی

ولی انسانی رشته ای که تلاش کنی و یه خرده هزینه میتونی به نتیجه برسی و بله کلاس میخاد اگر رتبه خوب میخای ریاضی فنون عربی اینا کلاس میخان مشاوره و آزمون هم که میخاد 

و باید حوصله داشته باشی که بشینی 20صفحه جغرافیا حفظ کنی 15صفحه فلسفه بخونی و بفهمی و... 

انتخابت عاقلانه باشه 

من خیلی علاقه دارم ولی شرایط هزینه کردن نداشتم و فقط تلاش خودم بود و سال دوازدهم به قدری کم آوردم و اذیت شدم که نتیجه سه سال تلاش هیچ شد 

برای این انتخاب شرایط خودت خانواده ات محیط زندگیت راهی که در پیش داری رو کامل درنظر بگیر

چه کنم گر نکنم صبر و شکیبایی👩🏽‍🎓🌱