2777
2789

دولت باید قانون بزاره اگر والدین خواستن طلاق بگیرن اجباری باید یکیشون سرپرستی بچه هارو به عهده بگیرن یکی هم هزینه مسکن و نفقه فرزندان و سرپرست رو تقبل کنه و اگر هم هرکدوم خواست ازدواج کنه  اونی که سرپرسته اجازه نداره همسرش رو بیاره تو اون خونه و زندگی قراره میزاره باهاش بیرون از اون خونه باشه ترجیحا با کسی باید باشه زندگی مستقلی داشته باشه تا بچه ها از آسیب‌های ناپدری و نامادری در امان باشن تا وقتی که همه فرزندان ازدواج کنن و امکان جابجایی این جریان هم باشه  یعنی باز در برهه ای بتونن وظایف رو جابجا کنن .

برای بچه دار شدن هم دولت باید نظارت کنه تا وقتی صلاحیت پدرو مادر و تفاهمشون باهم  تایید نشده اجازه بچه دار شدن نداشته باشن حالا به هر طریقی که لازمه باید جلوش گرفته باشه . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

/=

یهویی بگو کفش قرمز هم اجازه ندارن برای بچه بخرن و حق ندارن نهار ها قرمه سبزی بهشون بدن

تا این حد نمیشه محدود کرد

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

این چیزی که گفتی سر تا پا اشکاله 

اومدیم و یه پدر نگهداری از بچه ها رو قبول کرد 

مادر از کجا بیاره مخارج رو بده؟ خیلی از زنان ما شاغل نیستن پس از پس مخارج خودشون به زور برمیان 

قانون دومی هم که گفتی اشکال داره دولت چیکار کنه؟ فقط یه راه وجود داره اونم اینه که بتن بکنه🫤 چطوری جلوی بچه دار شدن رو بگیره؟ عجب حرفی زدیااا 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
/=یهویی بگو کفش قرمز هم اجازه ندارن برای بچه بخرن و حق ندارن نهار ها قرمه سبزی بهشون بدنتا این حد نم ...

دقیقا نیازه به محدودیت هست وقتی بچه هارو به امان خدا رها میکنن و میرن دنبال زندگی خودشون دقیقا باید وادارشون کرد که اگر بچه آوردی دربرابرش مسوولی و هیچ کسی جز خود پدرو مادر مسؤولیتی در برابر این امر نداره

این چیزی که گفتی سر تا پا اشکاله اومدیم و یه پدر نگهداری از بچه ها رو قبول کرد مادر از کجا بیاره مخا ...

رآه زیاده خیلی مادرا شاغلن و ترجیح میدن بچه رو پدر نگه داره من کلی گفتم این قانون خودش کلی تبصره باید بهش اضافه بشه از جمله ضرورت صلاحیت نگهداری پدرو مادر

رآه زیاده خیلی مادرا شاغلن و ترجیح میدن بچه رو پدر نگه داره من کلیتوریس گفتم این قانون خودش کلی تبصر ...

چند سالته؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شوهر کثافت من که بچه دو ساله رو ول کرد رفت دنبال خانوادش و عیاشیانقد ثروتمندن حتی خرج بچه رو هم نمید ...

کسی که بخواد بجشو نگه داره به حرف کسی گوش نمیده و پدر اگر قراره بچه رو نگه داره باید خودش تقبل کنه گردن خانوادش نندازه اما اگر قرار باشه بره سرکار مادر باید تقبل کنه برای همین گفتم یکی سرپرستی یکی هم کار و مخارجشون