2777
2789

سلام دوستان. من از یکسال پیش متوجه شدم تیروئیدم کم کاره. اولین آزمایش TSH: 6.5 بود رفتم متخصص غدد بهم لووتیروکسین 50 داد بعد از 3 ماه TSH: 1 و الان بعد 5 ماه با اینکه هر روز دارم قرص 0.5 یا همون 50 میخورم دوباره TSH: 9.4 و بدتر شدم. به نظرتون دکتر دوز دارومو بالاتر میبره؟ در ضمن تو مدت 3 ماه 5 کیلو وزنم بیشتر شده با اینکه غذام فرقی نکرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کاری تیرویید اتفاقا باید وزن رو زیاد کنه ،از نظر اعصاب و آرامش تو و وضعی بودی ؟

وزنم خیلی زیاد شده و اصلا رژیم روم تاثیری نداره. استرس زیادی هم داشتم این چند وقت یعنی مال اونه؟

ناشتا خوردی یک ساعت بعدش هیچی نباید بخوری۵۰هم کمه کم کم زیادش میکنن

آره عزیزم من همیشه صبح که بیدار میشم میخورم و حدود 1 تا 1.5 ساعت بعدش صبحانه میخورم. تعجبم از اینه که اول با همین دارو تنظیم شد و بعد دوباره یهو رفت بالا. 

وزنم خیلی زیاد شده و اصلا رژیم روم تاثیری نداره. استرس زیادی هم داشتم این چند وقت یعنی مال اونه؟

دقیقا مال استرس هست ،اعصاب و استرس ارتباط کاملا مستقیم با اندازه آزمایش داره ،فقط آروم باش

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

آره عزیزم من همیشه صبح که بیدار میشم میخورم و حدود 1 تا 1.5 ساعت بعدش صبحانه میخورم. تعجبم از اینه ک ...

من هم یه مدت پیگیرش بودم هرماه آزمایش دادم 

تا بلاخره تنظیم شد ۱۵ساله دارم

کلم هم نخور

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من هم یه مدت پیگیرش بودم هرماه آزمایش دادم تا بلاخره تنظیم شد ۱۵ساله دارمکلم هم نخور

کاش یه راهی بود وزنم بالا نمیرفت. به نظرتون اگر دکتر دوزش رو ببره بالا تاثیری روی وزن داره؟

کاش یه راهی بود وزنم بالا نمیرفت. به نظرتون اگر دکتر دوزش رو ببره بالا تاثیری روی وزن داره؟

آره بهتر میشی من دوماه پیش رفت۶/۵ چاق شدم 

الان که پرست شده دارم لاغر میشم 

تجربه بهم ثابت کرده توی چندتا آزمایشگاه فقط یکیش جواب درست میده

به حکمتش دل بسپار(خدا)