2777
2789
عنوان

دوستم بعدکلی وقت زنگ زد

296 بازدید | 27 پست

یه اکیپ بودیم چهار نفر ولی اون سه تا خیلی صمیمیتر بودن منم حس اضافی بودن داشتم،هروقت خواستم کات کنم باعاشون که مزاحمشون نباشم میگفتن نه و نکن و راضیم میکردن که اینجور نیست.

ازونجایی که اونا تفریحات مشترک زیاد داشتن چون وضعیت مالشون یه جور بود،خانوادشون یه جور طرز قکر‌داشتن،سلیقه هاشونم شبیه هم بود خیلیییی باهم صمیمی بودن ولی هیچوقت نتونستم مثل اونا بشم تا صمیمیتر بشیم.

دیشب بعد کلی وقت زنگ زد کهه فقط پز دوست پسرشو بده،پسره شدیدا پولداره و  عاشق دوستمه،دوستم انقد پز کادو های گرونشو داد که پشمام ریخت 

باورتون نمیشه ولی دختر ۱۶ساله زنگزده یود پز بدع دوسپسرش وسط خیابون جلو اون همه آدم لیسش زده😐💔

بعدم میگفت ایشالا تو هم یکی برات پیدا میشه

یعنی جدی فقط زنگ زد پز بده؟که چی بشههه؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی اگه عین این تو بخوام می‌رم سگ می‌گیرم نه یه مرده گنده 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

لیس‌ش زده؟

خب چون ۱۶ سالشه این مسخره بازیا رو قشنگ میبینه

سن‌ش بره بالا بخاطر تک تک این کارایی ک کرده عذاب میکشه 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!