2777
2789

دوتا دختر دارم اینو ناخواسته باردارم ولی خیلی خیلی دلم میخواست این اخریه پسر باشه چون قراره لوله هامو ببندم 

منم از طعم داشتن پسر محروم شدم😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها هم جنس باشن بهتره طبق تجربه ای که دارم و مهم تربیتشون هست نه جنسیت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ناشکری نکن خیلی بده خیلی 

همسایمون پنج تا دختر دارن بزرگ شدن پدرشون چیزی نداشت مغازه باز کردن چندسال کار کردن اوایل چیزی نمیاوردن مشتری خاصی نداشتن سال ها بعد زیاد شد

برا پدرشون مغازه خریدن بعد حتی ازدواج هم کردن برا پدرشون کار میکردن 

از بهترین جای تبریز مغازه و خونه بزرگ خریدن

اما یه برادر این آقا پولدار و پسر داشت پسرش بزرگ شد اموال خودش پدرش به باد داد

حالا پسر همچین تحفه ای ام نیست خداروشکر کن بابت دخترات

خدا رو شکر میکردم باور کن اصلا وابدا دلم پسر نخواست از وقتی که دختر دوممو بدنیا اومد یعنی کلا دیگه بچه نمی‌خواستم ناخواسته باردارم 

خدا رو شکر میکردم باور کن اصلا وابدا دلم پسر نخواست از وقتی که دختر دوممو بدنیا اومد یعنی کلا دیگه ب ...

این حسن طبیعیه ک بعد دوتا دختر دوست داری بچت پسر باشه ولی با غصه خوردن ک جنسیت بچه عوض نمیشه، همه چی رو بسپار دست خدا مطمئن باش هرچی صلاح باشه اتفاق میفته