چند بار اومد خونه وسیله برداره ولی هنوز بمن میل داره و دوستم داره ولی انگار یه چیزی مثل جنبل و جادو از موندن توخونه منعش میکنه یبارم حتی خاست باهام رابطه کنه نذاشتم ! چون گفتم این همه همیشه رابطه داشتم اخرش ماه ها گذاشت رفت بهش گفتم متاسفم من مردی رو باهاش رابطه برقرار میکنم ک حامی و تکیه گاهم باشه بعد رفت حتی منو بوسید و رفت . حالا بنظرتون رابطه برقرار کنم میاد و میمونه؟ از لحاظ جنسی فقط فهمیدم کسی تو زندگیش نیست ... اما واقعا دل خوشی ازش ندارم منو بی دلیل و منطق رها کرد اون هفته هم گفت از خونه برو ولی هنوز دوستم داره!!! بخدا عجیبه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خودت با خودت چند چندی؟ اگه میخوای بری که برو درخواست نفقه بده و بگو چند ماهه خونه رو ترک کرده تا بتونی طلاق بگیری. اگه هم قصدت موندنه که باید برای خودت یه راه درآمد پیدا کنی و دیگه نه زنگ بزنی نه جوابشو بدی. برای خودت زندگی کنی که بفهمه اویزونش نیستی و بهت تمایل پیدا کنه. اینجوری که تو هی بکشی اون هی دربره فایده نداره.