2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پرهیز غذایی نجاتت میده با قرص ناشتا امپرازول و شربت معده بعد از هر وعده غذایی

مرسی

در دنیایــے پرهیـاهو تنهـــا یـاد خـــــداست که دلهـــارا آرام میکــند👑♥️

سلام عزیزم منم معده درد دارم سالهاست اگر اندوسکوپی بری مشخص میشه از چیه شاید زخم معده یا زخم اثنی عشر داری ولی درکل معده درد من اسید معدم هر شب فاموتدین میخورم اگر دردات خیلی زیاد حتما اندوسکوپی برو دکتر سر رشته داری قزوین هست اندوسکوپی میکنه طبق اون دارو میده

غذاهای تند و شور و نفاخ نخور 

هرشب قبل از خواب ،یه قاشق غذاخوری تخم بارهنگ و یه استکان عرق نعنا یا عرق کاکوتی و یه قاشق عسل رو مخلوط کن و بجوشانید و قتی غلیظ شد بخور بمدت ۲ ماه 

یک ربع قبل از غذا قرص کلیدینیوم سی  

ده دقیقه بعد از غذا یا شربت آلومینیوم ام جی اس یا قرص فاموتیدین 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

سلام عزیزم منم معده درد دارم سالهاست اگر اندوسکوپی بری مشخص میشه از چیه شاید زخم معده یا زخم اثنی عش ...

باشه مرسی 

غذاهای تند و شور و نفاخ نخور هرشب قبل از خواب ،یه قاشق غذاخوری تخم بارهنگ و یه استکان عرق نعنا یا عر ...

باش مرسی