2777
2789

ابتدا برنجتون را پاک کنید و هر برنجی که کمی لک داره جدا کنید چون تو پخت بعد از باز شدن دانه برنج خیلی نشان داده میشود. سعی کنید از برنج ایرانی نیم دانه استفاده کنید .

شب قبل از پخت برنج را با اب خنک و بدون نمک و با مقداری گلاب بخیسانید. اب کمی روی برنج را بگیرد که با همان ابی که خیساندیم داخل دیگ بریزیم و برای قل آمدن مجددآب زمان زیادی نبرد.

عرق هل یا هل دم کرده یا اسانس هل . گلاب . شکر . زعفران دم کرده. کره و روغن جامد و خلال بادام درختی و دارچین نیاز میباشد.

دوسوم دیگ را از آب پر کرده و وقتی جوش آمد برنجی که خیس خورده بود را در آن میریزیم. توجه داشته باشید که اگر برنج نیم دانه نبود قبل از اینکه در دیگ بریزیم با کمک دستمان حسابی چنگ میزنیم تا کاملا خرد شود.

وقتی برنج را در دیگ ریختیم بلافاصله باید هم بزنیم تا ته نگیرد . 

وقتی برنج کاملا پخت و قل های سنگین زد و به اصطلاح شله شد حالا نوبت ریختن شکر است. وقتی شکر میریزیم برنج آب می اندازد اما نگرا نباشید دوباره جذب برنج میشود

وقتی برنج کمی جمع شد نوبت ریختن زعفران و کمی گلاب است. حالا دانه های برنج باید کاملا با زعفران قاطی شود و مغز هر دانه برنج رنگ بگیرد .

وقتی حسابی رنگ گرفت حالا نوبت ریختن روغن برای براقی و کره برای طعم بهتر است. هرگز زودتر روغن را نریزید چون دیگر  به سختی دانه های برنج رنگ میگیرند.

بعد از اینکه برنج به حالتی رسید که آبش را کم کرده و قل هایش پرتاب میشود نوبت ریختن گلاب و دمکرده هل استو در زمان اندکی بادام را بریزید . بادام باید کمی سفت باشد تا در شله زرد خودش را نشان بدهد. 


الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلال بادام را با گلاب نخیسانید تا سفتی خود را حفظ کند و از خوردن آن در شله زرد لذت ببرید . 

حال در نهایت شعله را بسیار کم کرده و دم کنی گذاشته و یک ربع بگذارید شله زرد دم بکشد. 

سپس در حالیکه دم کنی روی آن است و شعله را خاموش کردید بگذارید کمی بماند و سپس در ظرف ها بریزید و با دارچین و پودر نارگیل و شابلون و پودر پسته تزئین کنید.

لازم به ذکر است هم زدن مداوم را در همه مراخل فراموش نکنید و سعی کنید شعله گاز در طی مراحل پخت یکسان باشد و با حوصله منتظر جا افتادن شله زرد باشید.


میزان شکر دو برابر و گاه سه برابر برنج است و بقیه لوازم بسته به ذائقه و میزان پخت است.

آبی که برای شروع در دیگ میریزیم تا جوش بیاید ۶ برابر برنج است.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز