2777
2789

اگر مایل بودید اینجا بنویسید نکات مثبت و منفی اش چی بود.

بنده تراپیست هستم و مایل هستم کمکتون کنم.

از اینکه مطالب غیره در این تاپیک ثبت نمی کنید سپاسگزارم.

ارشد روانشناسی، رواندرمانگر، تراپیست 

من مدت طولانی بخاطر اضطراب میرفتم و خیلی خوب شدم و  دارم مدیریت میکنم 

دوس داشتم برای مدیریت خشم و زندگی زناشویی برم ولی خیلی خیلی گرونه  دیگه واقعا درتوانم نیست

❌️❌️❌️لایک نکن❌️❌️❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم چند جلسه رفتم هزینه کردم

یبار که تایممو کم کرد هرچی گفتم فلان ساعت اومدم هنوز وقت دارم قبول نکرد انگار میخواس از سرش بازکنه

برا مشکلاتم راه حل های مسخره تجویز میکرد

روانکاوی بلد نبود و فکر میکرد من از سرخوشی دارم میرم پیشش درصورتی که من اضطراب داشتم

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

سری بعد هم بخاطر افسردگی بعد زایمان پیش کسی دیگه رفتم حرفاش خوب بود ولی همش دنبال این بود که چجوری هزینه بالا ازم بگیره

قبل از اینکه مشکلمو بگم گیر داده بود همش میگف بیا ازت نقشه ذهنی بگیرم

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
هیچی ۳ میلیون تومن پول دادم ک فقط حرفامو بشنده تهش بگه بلاخره میخوای چکار کنی ؟! خودتو تنها فرض ...

از گفتن حرف هات احساس سبکی می کردی؟ خودت بعد از جلسات به نتایجی نرسیدی که باید چیکار کنی؟

اگر مایل بودید بگید برای چه موضوعی می رفتید تراپی؟

از وقتی دو سه نفرشون رو از نزدیک شناختم و دیدیم حرف و عملشون یکی نیست،هیچ‌وقت به تراپیست اعتماد نکردم.

نسخه ای که هر کسی برای یکی دیگه میپیچه،باید برای عزیزترین خودش هم بپیچه

وگرنه نه به نظرم اون فرد اصلا قابل اعتماد نیست

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

برا مشکلات خانوادگی  رفتم خیر  احساس سبکی یا هیجی نمیکردم  فقط احساس میکردم   ازم حرف میکشه ک داستانو هی از  قبلتر شروع کنم  و  تایمش پر بشه    

چند مورد رفتم    ۴ تا  رفتم     هر کدوم دو سه جلسه رفتم دیدم همه گوش شنوا دارن  و  اصلاااااا راه و   هیچ   پیشنهاد موثری ندارن    شایدم اونای ک من رفتم   واقعا  دانش کافی  و  وجدان کاری نداشتند 

خوب نبود  

هوش مصنوعی والا  بهتره 

برا مشکلات خانوادگی رفتم خیر احساس سبکی یا هیجی نمیکردم فقط احساس میکردم ازم حرف میکشه ک داستان ...

در موضوع مشکلات خانوادگی با کمک هوش مصنوعی به نتایجی رسیدید؟ 

از وقتی دو سه نفرشون رو از نزدیک شناختم و دیدیم حرف و عملشون یکی نیست،هیچ‌وقت به تراپیست اعتماد نکرد ...

تو هر شغلی قوی و ضعیف هست. ضمن اینکه انتظارات پیامبر گونه نباید از افراد داشت. بالاخره یکی از راههای نجات انسان در شرایط سخت است. دوم اینکه یک نکاتی را ممکنه روانشناس بلد باشه ولی نتونه اجرا کنه. و نکته سوم تراپیست بهتره حتما غریبه باشه.

حالا اگر موضوعی داری که نیاز به همفکر داری می تونی اینجا بنویسی من سعی می کنم راهکار علمیش را بهتون بگم.

از وقتی دو سه نفرشون رو از نزدیک شناختم و دیدیم حرف و عملشون یکی نیست،هیچ‌وقت به تراپیست اعتماد نکرد ...

دقیقا همون مشاور یا روانشناس به خانواده و عزیز خودش یه چیز دیگه میگه 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

به این دلیل که یا از ضعف خودم و یا از درک نداشتن تراپیستم، ازم انتظار داشت چیزی که واقعا داشت رنجم میداد رو پشت سر بذارم و معتقد بود چون زمان زیادی ازش گذشته من باید ازش عبور کرده باشم. اما عبور کردن ازش در توانم نبود و نیست. اژ یه جا به بعد دیدم جلساتمون تکرار همین دردای من و سرزنشای تراپیسته و دیگه ادامه ندادم و میرم به هوش مصنوعی میگم دردامو.

من مدت طولانی بخاطر اضطراب میرفتم و خیلی خوب شدم و دارم مدیریت میکنم دوس داشتم برای مدیریت خشم و زن ...

در موضوع روابط عاطفی همسران ما فردا یک کارگاه آموزشی رایگان آنلاین برای اعضا کانال مون برگزار می کنیم .