2777
2789
عنوان

خانمهـــــــــا سوال داشتم ؟؟

122 بازدید | 11 پست

چرا بی بی چک میزنم منفیه از این دل دردا خسته شدم نمیدونم علائم بارداریه یا نه ؟ 

8 /12  باید پری میشدم الان نشدم بی بی زدم منفیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر خانم ها علائم بارداری را پیش از شروع پریودی مشاهده می کنند. اگر نزدیکی مطمئن نداشته اید (بدون استفاده از قرص های ضد بارداری یا کاندوم) و فکر می کنید باردار هستید بهتر است چند روز منتظر بمانید. ممکن است درد ناشی از پریودی باشد. اگر پریودی شما شروع نشد، تست بارداری در منزل انجام دهید. در هنگامی که درد بارداری را حس می کنید، چهار هفته از بارداری شما گذشته است بنابراین تست بارداری می تواند هورمون بارداری را در ادرار تشخیص دهد. اگر نتیجه آزمایش منفی است چند روز صبر کنید تا پریودی شما شروع شود و اگر باز هم پریودی شما شروع نشد دوباره آزمایش بارداری انجام دهید. اگر باز هم نتیجه تست منفی است با پزشک خود صحبت کنید.

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
بیشتر خانم ها علائم بارداری را پیش از شروع پریودی مشاهده می کنند. اگر نزدیکی مطمئن نداشته اید (بدون ...

سپاسگذارم بانو حمیده پس بازم باید چند روز دیگه صبر کنم ،

داشتن درد شدید شکم بدون شروع قاعدگی می تواند باعث نگرانی و اضطراب شود. دلایل درد شدید شکم بدون شروع قاعدگی معمولا با سیستم تناسلی زن مرتبط است. بنابراین، بارداری، تخمک گذاری، و یا یک بیماری جدی از رحم مانند اندومتریوز می توانند همگی علت گرفتگی بدون هیچ دوره ای باشند. با این حال، گرفتگی و درد عضلات شکم بدون قاعدگی همچنین می تواند با مشکلات گوارشی، آپاندیسیت، و یا حتی استرسایجاد شود. گرفتگی های قاعدگی زمانی اتفاق می افتد که رحم منقبض می شود تا از پوشش آن خلاص شود. این امر معمولا در چند روز قبل و یا درست در شروع دورهقاعدگی اتفاق می افتد. درد همراه با گرفتگی قاعدگی می تواند از درد خفیف با هیچ تاثیری بر فعالیت های روزانه، تا درد ضربان دار شدید که برای چند روز طول می کشد، متغیر باشد.

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...