2777
2789

من ۲۰ هفته ام 

۶هفته قلبش تشکیل شده بود🧡

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار بچه اوردم.خیلی بارداری خوبی داشتم.کلا به نظرم روزای رویایین..چون آدم که همیشه باردار نیست.9ماهه..و معلوم نیست چندبار این 9ماه اتفاق بیفته..ازش لذت ببر..

ان شااله میرید برا سونوی قلب و ...مبارک باشه.

وای یادش بخیر اولای بارداریم ۳۰ هفته خیلی واسم دور بود ولی چشم به هم میزنی میگذره الان نزدیک ۳۰ ام

پس چرا برای من اینقدر دیر می گذره؟😥

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من الان ۲۷ هفته امچون منتظر هفته ۳۰ ام احساس میکنم روزا دیرتر میگذره ولی به عقب که نگاه میکنم میگم و ...

چرا من این شمارش هفته های بارداری رو یاد نمیگیرم؟

سئوال عزیزم از کی تکونای بچه رو بایدحس کرد؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
چرا من این شمارش هفته های بارداری رو یاد نمیگیرم؟سئوال عزیزم از کی تکونای بچه رو بایدحس کرد؟

من بر اساس ان تی حساب میکنم دکترم گفت اون دقیق تره

اونم تو افراد مختلف متفاوته من خودم خیلی دیر احساس کردم تو ۲۵ هفته

من الان ۲۷ هفته امچون منتظر هفته ۳۰ ام احساس میکنم روزا دیرتر میگذره ولی به عقب که نگاه میکنم میگم و ...

خیلی بیحالم انرژی انجام هیچکارو ندارم درد سینه دارم و بی میلم به غذا اما حالت تهوع ندارم نگرانم

بارداریم سخت نیست شرایط روحی بدی دارم 

همش یا عصبیم یا غصه می خورم و گریه می کنم😔