2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ میشه

102 بازدید | 11 پست

اگه خدایی نکرده اتفاقی برا بابابزرگم بیوفته دلم واسش تنگ میشه من ۱۲ سال اول زندگیم خونه مامان بزرگم زندگی کردم و خیلییی وابستگی شدید دارم به بابا بزرگم ، الان حالش بده و با دستگاه تنفس نفس میکشه ازتون میخوام براش یه حمد شفا بخونید یا اگه شد الهی به رقیه بگین یا برای سلامتیش صلوات بفرستین ،ممنون ازتون ،اجرتون با سیدالشهدا ، اگه خوندین بنویسید براتون دعا کنم تو نماز شب امشب

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم:))خواهر قشنگم به امید حق که نه تنها بابا بزرگت بلکه تموم اعضا خانوادت شاد باشند خدا بزرگه و اینم امتحانشه:)🤍🙃 پس الان اعتقادات قوی تر کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم عزیزمخواهر جوانم سرطان داره لطفا دعاش کنخیلی ناراحتیم براشبچه کوچیک دارهاون خیلی آرزو داره

قربونت عزیزم،ان شالله که شفا پیدا میکنن خدا براتون حفظشون کنه ، لطف کردی مهربون ،خدا بهتون کمک کنه ان شالله که خدا پشت و پناهتون باشه❤

خوندم عزیزمخواهر جوانم سرطان داره لطفا دعاش کنخیلی ناراحتیم براشبچه کوچیک دارهاون خیلی آرزو داره

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.. خداشفاش بده گلم 🤍🕊️🙃

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم:))خواهر قشنگم به امید حق که نه تنه ...

خیلی ازت ممنونم مهربون من ، در پناه حق باشی عزیزدلم❤