2777
2789
عنوان

بچه ها گوشیمو تو تاکسی جا گذاشتم😱

324 بازدید | 19 پست

یبار دیگه هم وقتی دانشجو بودم تو دفتر سرپرستی خوابگاه جا گذاشتم 😑

حس خیلی بدی داشت حالا گوشیم گرون نیست ولی تمام عکسا و خاطره هام تو این گوشیه😭

واقعا خدارو شکر که پیدا شد شما مثل من سر به هوا نباشید حواستون به وسایلتون باشه😘

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

خب خداروشکر پیدا شد

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدم خوبی که برگردونده بهت

من چند سال پیش تو آژانس جا گذاشتم (یعنی تاکسی خطی هم نبود حتی)

یک ساعت بعدشم فهمیدم و مرتب زنگ زدم ولی دیگه گوشی رفت و آژانس هم هیچ مسئولیتی اصلا قبول نکرد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چه آدم خوبی که برگردونده بهتمن چند سال پیش تو آژانس جا گذاشتم (یعنی تاکسی خطی هم نبود حتی)یک ساعت بع ...

اما همکارم با اکانت گوگل تونست گوشی شو پیدا کنه .... اونم توی تاکسی جا گذاشته بود

خیلی باحال بود لوکیشن رو پیدا کرد و بعد هم میگفت آژیر میکشه گوشی 😁 یعنی اصلا نمیشد کسی بدزدتش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چه آدم خوبی که برگردونده بهتمن چند سال پیش تو آژانس جا گذاشتم (یعنی تاکسی خطی هم نبود حتی)یک ساعت بع ...

بنده خدا آدم خوبی بود و اینکه چند بار مسافرش بودم منو میشناسه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

اما همکارم با اکانت گوگل تونست گوشی شو پیدا کنه .... اونم توی تاکسی جا گذاشته بودخیلی باحال بود لوکی ...

چه جالب مدل گوشیش چی بود؟

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

ن خیلی حس بدی بود تا یک هفته ن بخاطر کوشی بخاطر عکس ها خاطراتم گریه میکردم

عزیزم😥واقعا منم دلم پیش عکسا و خاطره ها بود

فکر کنم اگه عکسا رو وارد اکانت گوگل کنیم میتونیم برشون گردونیم اینجور مواقع حالا من باید این کارو انجام بدم بس که حواس پرتم😑

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بنده خدا آدم خوبی بود و اینکه چند بار مسافرش بودم منو میشناسه

منم آژانس محله بود مثلا 

ولی گفت لابد مسافر بعدی برداشته و بعد از شما تا بیاد اینجا، مسافر زده و ....

جریان مال حدود ده سال پیشه.... بعد از اسنپ کلا تعطیل شد اونجا 

چه جالب مدل گوشیش چی بود؟

اندروید بود

ربط به مدل گوشی نداشت، اکانت گوگل یه تنظیماتی میخواست که اون یکی همکارم سریع برای این تونست پیدا کنه

ظاهرا اگر کسی برمیداشت دیگه کاری نمیتونست باهاش بکنه

این دوستمون که سریع رفت و گرفتش