2777
2789

اونم بعد از شش ماه که مهلتم داشت یه چیز خوب حتی سکه گرمی بخره برا همه نوه هاش طلا برده بود گوشوار.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استوری کن کادو مادر شوهر عزیزم که بلاخره بعد چندماه قدم رنجه کردن تشریف آوردن دیدن نوه شون 🤭🤭

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

سلام صبح بخیر 

اما جدا پتو چهارصد تومنی نداریما

من واسه جهیزیه ام پتو مسافرتی هام نمی ها پونصد تومن ، دو نفره ها هفتصد 

البته الان بحث قیمت پتو نیست 

بنظرم پیگیری کردن اینکه برای بقیه چرا اینکار کرد یا نکرد کوچک‌تر کردن خودت 

مگه مهم بقیه چقدر کادو میدن البته کادو دادن یک نوع وام دو طبقه آیا شما هم قبلاً در حد توان رفتار کردید یا نه باز هم کار مادر شوهر درست نبوده تو به دنیا اومدن بچه تلافی کنه

حالا برای نوه ی دختری طلا میبرن 😏

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

منم با تو همدردم خواهر

برای همه طلا میبره برای پسر من ۵۰۰ تومن گذاشت تو پاکت آورد

نمیتونم بگم بیخیالش شو چون خودمم خیلی سرش غصه خوردم

ولی کاری ازت برنمیاد

به وقت جبران به حساب همشون برس🤣

سلام صبح بخیر اما جدا پتو چهارصد تومنی نداریمامن واسه جهیزیه ام پتو مسافرتی هام نمی ها پونصد تومن ، ...

پتوی کوچیک واسه نوزاد همین ماه پیش برای دختر همسایه گرفتم ۳۸۰ تومن

اشکال نداره یه روز موقعیت تلافی برات پیش میاد 

مادرشوهر و خواهر شوهرم عروسی مون کادو ندادن خودشون رو زدن راه علی چپ بدون اینکه باهم مشکلی داشته باشیم ماهم زن و شوهر خجالتی بودیم هیچی نگفتیم بعد ده سال پسر خواهر شوهرم ازدواج کرد عروسی نرفتیم وقتی گلایه کردن شوهرم گفت خواهرم عروسی مون کادو نداده من روم نشد بیام و مثل خودش کادو ندم ترجیح دادم نیام داشتن از استرس دیوونه می شدن ،عروسی خواهر شوهر مجردم هم رفتم کادو خیلی الکی دادیم