2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من خیلی خیلی آروم و با ادب بود ولی از وقتی برادرش بزرگ شد و همش ناسازگاری با خواهرش کرد الان هر ...

🤣🤣🤣🤣🤣عزیزم

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

دخترم ۵ سالشه غذا من باید بدم موهاشم شونه میزنم دستشویی ۲رو هم میشورم و از تنهایی میترسه بقیه کاراش با خودش حمام هم وایمیسم خودش میکنه ولی لیف کشی هنوز درست انجام نمیده،هر چی رو هم ببینه باید بخرم وگرنه گریه 

من دخترم ۹ سالشه کارایی شخصی کامل انجام میده اگه کار بیرون داشته باشم از خواهرش خیلی مراقبت میکنه تا بیام 

یه دختر دیگه ام ۶ سالشه اون فقط میریزه بهم ولی کارایی شخصیش انجام میده 

برادرزادم 5 سالشع،،، حرف زیاد میزنه مخ ادمو میخوره😅خرابکاری میکنه،، لوس،، غذا نمیخوره حرف گوش نمیده،، شب تا صبح بیداره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اتفاقا الان گوشیم رو برداشتم که به تایپیک بزنم و راهکار بخوام برای آروم و مهربونه شدن بچه هام چون وا ...

درگیریشون سر چه مسائلی هست 

شما  فکر میکنی ب اندازه کافی عادل هستی 

مثلا تو دعوا طرف یکیشونو نگیری حس حسادت اون یکی شکوفا شه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند