2777
2789

من ده روز بود سزارین کرده بودم رفتم عروسی😵‍💫

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

42 روز بعد زایمانم همه چیز بجز اندامم اوکی است اونم قبل بارداری چاق بودم

خدارو شکر عزیزم 

من عروسی برادرم میفته دو ماه بعد از زایمان خواهرم

بعد خواهرم نگرانه که نتونه کارای عروسی رو انجام بده

من دقیقا ۱۰ روز زایمانم که مهمون داشتم گوشت رو هوس کردم خودم پختم برنج و بقیه رو مامانم اونقدر عالی که باور نمیکنی پوست و روحیم عالی اما اندام مثل قبل نیست شکم و سینه ورم داره واسه ماه چهارم بهتره

من ده روز بود سزارین کرده بودم رفتم عروسی😵‍💫

عزیزم عروسی برادرم دو ماه بعد از زایمان خواهرم میفته عروسی مهمی هست اینم نگرانه میگه چجوری میرم خرید و چجوری تو اون چند هم به خودم برسم هم بچه

عزیزم عروسی برادرم دو ماه بعد از زایمان خواهرم میفته عروسی مهمی هست اینم نگرانه میگه چجوری میرم خرید ...

خب دوماه که خیلی فاصله هست 

لباس اماده که خریدش چند ساعت کار داره سخت نگیره هم دوسه ساعت  اگر شیرخودش باشه میدوشه تو شیشه میذاره پیش مامانت میره برای خرید اگر شیرخشک که راحت ترم هست

ولی داخل عروسی دیگه ‌راحت نیست بچه درگیرش میکنه مگر اینکه بگیره بخوابه داخل کالسکه..

از نظر تناسب اندام هم تا دوماه خوب میشه قند و شکر و برنج نخوره هم فیت میشه نهایت برا شکم گن می بنده

بنظرم جای نگرانی نیست 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیچاره خواهرم با این وضعیت چطور لباس قشنگ بپوشه؟🥲

ی لباس از کمر کلوش باید انتخاب کنه 

اندامی نباشه

هه... 

خوب الان تقریبا 60روز زایمان کردم

شوهرم ولمون مردرفت با3تابچه... 

زندگیم پوکید.... 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خدارو شکر عزیزم من عروسی برادرم میفته دو ماه بعد از زایمان خواهرمبعد خواهرم نگرانه که نتونه کارای عر ...

بچم سه ماهش نشده بود با ماشین یه سفر ۱۸ ساعته رو رفتیم خیلی هم خوش گذشت سزارینی بودم