2777
2789
عنوان

انرژی که شبا دارم میشه باهاش 💀

203 بازدید | 12 پست

برق تولید کرد😐

نمیدونم این همه انرژی روزا کجا میره.🗿

خوابم نمیبرعههههههه.

شما چرا تا الان بیدارید؟

🐈

منو قانع کنید برم بخوابم😂😭

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس پسرم داره میره پادگان براش دعا میخوندم و گریه☹️

چ مسخره

نمیدونم فقط منم یا بقیه همینطورن

حالم بهم میخوره از اینطور رفتارا

خودتونو کشتید براپسر مردم ک معلوم نیس اخر بگیره شمارو یانه

وهر آن ممکنه دکمه دکتو بزنه چون ن نامزد شماس ن شوهرشما

اینقدر وابستگی به پسر غریبه خیلی بده بجاش تو مجردی ادم تمرکزشو بزاره رو پیشرفت خودش بعدها موقعیت بهتر هم میاد برا ادم

ن اینکه برم عاشق یه پسر سرباز بشم ک هنوز هیچی نداره و آینده اش مشخص نیس تازشم بشینم براش نذر ونیاز کنم

من از بس سر شام فلفل سیز و سیر خوردم معدم بهم ریخته از خواب بیدار شدم دیگه دیدم نزدیک اذان بیدار موندم که خواب نمونم الانم نماز خوندم اما فعلا خوابم پریده نی نی سایتم ببینم تا کی چشمام میره روی هم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

چ مسخرهنمیدونم فقط منم یا بقیه همینطورنحالم بهم میخوره از اینطور رفتاراخودتونو کشتید براپسر مردم ک م ...

معلوم نیست کی ولت کرده یا بهت آسیب زده که همچین طرز فکری داری

ولی من رابطم جدیه نامزدی به حساب میاد

اوکی خیلی خوبه به فکر خودتی به فکر موفقیتت

منم همینطور شاید از تو خیلی بیشتز به فکر آیندم هستم

چون سربازه و هیچی نداره نباید کسی دوسش داشته باشه؟

خودمم نمیکشم برای پسر مردم وقتی میبینم دوسم داره احترام میزاره صدشو میزاره برام پس منم اینجوری رفتار میکنم 

بعدشم گوه خوریش به تو نیومده عزیزدلم بچسب به زندگی خودت سرت تو زندگی اینو اون نباشه