سلام به همه شبتون بهخیر، من یکماه گذشته جراحی لیفت سانترال لب انجام دادم، از نتیجه به طور کلی راضیم ببینید تحربه بسته به شرایط و مهارت جراح متفاوته اما برای من، در مورد محدودیت ها و مراقبت ها:
۱- بعد از جراحی شما ورم قابل توجهی داری ، مبنا رو بر این بذارید تا سه روز کبودی و ورم تون بیشتر میشه و تا یکهفته از بین میره تا زمان حذب کامل بخیه ها خو موضع میتونه ملتهب باشه
حتما بهداشت دهان و دندان رو رعایت کنید و بعد از غذا خوردن دهانشویه استفاده کنید تا بستر رشد باکتری ها رو فراهم نکنید
توی تاپیک درمان زخم راهکار های کمتر شدن التهاب موضع و کل بدن و تسریع روند بهبودی رو گفتم
۲- میزان لیفت شدن لب کاملا سلیقه ای ، لیفت طبیعی به حالتی میگن که زمان استراحت دوتا لب شما روی هم قرار بگیرن در غیر این صورت عروسکی میشه و فاصله مشهوده
۳- درمورد جای بخیه، بازهم بسته به مهارت جراح و ژنتیک شما میتونه ماندگار باشه، نباشه . اگه بدن کلوئید سازی دارید سمتش نرید، وسواس بیش از اندازه اذیتتون میکنه هم انجام ندید ، من از ترمیم کننده اون استفاده کردم که اثر بخش بود
من کمتر از ۳ میل لیفت انجام دادم، هدفم این بود دیگه فیلر تزریق نکنم و به نتیجه دلخواهم رسیدم
امیدوارم مفید بوده باشه ♥️♥️♥️