2777
2789
عنوان

نتیجه جراحی سانترال لب من

178 بازدید | 11 پست

سلام به همه شبتون به‌خیر، من یک‌ماه گذشته جراحی لیفت سانترال لب انجام دادم، از نتیجه به طور کلی راضیم ببینید تحربه بسته به شرایط و مهارت جراح متفاوته اما برای من، در مورد محدودیت ها و مراقبت ها:

۱- بعد از جراحی شما ورم قابل توجهی داری ، مبنا رو بر این بذارید تا سه روز کبودی و ورم تون بیشتر میشه و تا یکهفته از بین میره تا زمان حذب کامل بخیه ها خو  موضع میتونه ملتهب باشه

حتما بهداشت دهان و دندان رو رعایت کنید و بعد از غذا خوردن دهانشویه استفاده کنید تا بستر رشد باکتری ها رو فراهم نکنید 

توی تاپیک درمان زخم راهکار های کمتر شدن التهاب موضع و کل بدن و تسریع روند بهبودی رو گفتم

۲- میزان لیفت شدن لب کاملا سلیقه ای ، لیفت طبیعی به حالتی میگن که زمان استراحت دوتا لب شما روی هم قرار بگیرن در غیر این صورت عروسکی میشه و فاصله مشهوده

۳- درمورد جای بخیه، بازهم بسته به مهارت جراح و ژنتیک شما میتونه ماندگار باشه، نباشه . اگه بدن کلوئید سازی دارید سمتش نرید، وسواس بیش از اندازه اذیتتون میکنه هم انجام ندید ، من از ترمیم کننده اون استفاده کردم که اثر بخش بود 

من کمتر از ۳ میل لیفت انجام دادم، هدفم این بود دیگه فیلر تزریق نکنم و به نتیجه دلخواهم رسیدم

امیدوارم مفید بوده باشه ♥️♥️♥️

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

با اینکه رد بخیه مونده خیلی ام نامعلومه همه فک میکنن رد بخیه عمل بینیه ولی خیلیییی راضیم کلا قیافم عوض شده خیلی ناز شدم البته ب کسی نگفتم بقیه میگن چیکار کردی عوض شدی😂

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها  کارهایی که برای زود جوش خوردن زخم و رفع جای بخیه انجام دادم رو توی تاپیک به خصوصی قبلا نوشتم ، نه تنها برای این عمل کلا به کارتون میاد 

برای غذا خوردن روز اول محدودیت دارید، با غذاهای ابکی شروع کنید و حدالمکان از انجام حرکاتی که خیلی به صورتتون فشار میاره (خندیدن، خمیازه کشیدن و .. ) پرهیز کنید 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

ان‌شاءالله به دوستان سایت کمک شده باشه. ممنون از شما که به اشتراک میزاری تجربیاتت رو

قربونت عزیزدلم ، ممنون که خوندی تنتون سلامت باشه

با اینکه رد بخیه مونده خیلی ام نامعلومه همه فک میکنن رد بخیه عمل بینیه ولی خیلیییی راضیم کلا قیافم ع ...

شکر خدا عزیزدلم ، مدل بینی هم مهمه واقعا ، اگه حالت سر بالا نداشته باشه میتونه بخیه رو کاور کنه

میشه عکستونو بذارید؟

بله عزیزم، منتظر تاییدم

چقدر کارتون قشنگ بود خیلی دوست داشتم 😚

قربونت عزیزم ، ممنون از انرژی خوبی که دادی

تنت سلامت باشه