2777
2789
عنوان

مستند وسواسی ها رو دیدین⁉️

427 بازدید | 33 پست

من دیشب یجا بودم که دقیقا همون شکلی بود خونه.

انقد دلم میخواست اون خونه رو بدن‌ دست من تمیزش کنم😂

پرررررر وسیله اضافه

پرررر از آشغال تو سینک و حیاط و زمین خونه

بشددددت نامرتب

کثیف در حد مرگ

سرویس بهداشتی فاجعه

حوله توی سرویس بوی مرگ میداد

ظرفا توی سینک روی هم تلنبار

و....

و در نهایت ادعای تمیزی و سلیقه ی صاحب منزل ۱۰۰ از ۱۰۰😐

من ندیدم نمیدونم کدوم برنامه رو میگی!اما اگه متظورت مثل همین برنامه خارجیاس که میان خونه تمیز میکنن من با دیدنش بیشتر حرص میخورم!یعنی چی که با چندتا دستمال و شوینده و اسپری سر و ته قضیه رو هم میارن!؟من تا شیلنگ آب از بالا تا پایین نگیرم کف مالش نکنم دلم آروم نمیگییییییره!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدم نمیدونم کدوم برنامه رو میگی!اما اگه متظورت مثل همین برنامه خارجیاس که میان خونه تمیز میکنن ...

نه اونا چندتا وسواسی بودن که برای درمان میرفتن خونه آدمای بشدت کثیف رو که چندین ساله تمیز نشده،تمیز میکردن.زیر و رو میسابیدن

میدونمخودمم وسواس بودم شدیییییدالان در حد خیلی خیلی خیلی کم ته ذهنم دارم

وسواسمو ترک  کرده بودم عقد کردم رفتم خونه مادر شوهرم دستشوییشون تو حیاط روشویی ندارن دیدم هر کدومشون میرن دستشویی میان تو سینک دستاشونو میشورن انقد چندشم شد الان وسواسم بدتر شده میرم خونشون شام همش میگم خدایا چه بهونه ای بیارم نرم پای سینک کمک انقد چندشم میشه حتی احساس میکنم جامایع ای و شیر ابشونم نجسات مالیده نمیتونم دست بزنم اونام فکر میکنن من خودمو میگیرم یا دوس ندارم کمکشون کنم 

وسواسمو ترک کرده بودم عقد کردم رفتم خونه مادر شوهرم دستشوییشون تو حیاط روشویی ندارن دیدم هر کدومشون ...

عزیزم بگو من وسواسی هستم. نمیتونم به جایی که خودم نظافت نکردم دست بزنم. به همین راحتی

وسواسمو ترک کرده بودم عقد کردم رفتم خونه مادر شوهرم دستشوییشون تو حیاط روشویی ندارن دیدم هر کدومشون ...

منم که وسواسی نیستم حالم بهم میخوره  من باشم بهشون میگم چرا روشویی نمیذارید 

عزیزم بگو من وسواسی هستم. نمیتونم به جایی که خودم نظافت نکردم دست بزنم. به همین راحتی

روزای اول ک دیدم به نامزدم گفتم دستاتونو واسه چی تو روشویی میشورید من حساسم حالم بد میشه از اون موقع خودش دیگه تو حیاط زیر شیر اب میشوره میاد تو ولی بقیشون میان خونه میشورن باور کن یه چایی برمیدارم بخورم با اینکه مادر شوهرم ادای تمیزیش میشه دائم با وایتکس کار میکنه باز همش چشمم به استکان ببینم تمیز یا ن انقد ک حالمو بد کرده این موضوع

منم که وسواسی نیستم حالم بهم میخوره من باشم بهشون میگم چرا روشویی نمیذارید

یه بار گفتم  هم نامزدم بود هم خواهر شوهرم نامزدم بیچاره از اون موقع دیگع اونجا نشسته ولی اینا رعایت نمیکنن