2777
2789

ی تجربه ای بهتون میگم درمورد جاری...

همه حرفایی ک بهم درمورد خانواده شوهرش میگف دروووغ بودن و من حرفای نامزد سابقمو باور نمیکردم...هرچی میگفت اون دروغ گفته باور نمیکردم اخرشم گفتن از خودت دراوردی ک اونو خراب کنی:))

برای اینکه ب خانواده شوهرش ثابت کنه من دروغگوام کلی دروغ تحویل من داد

مثلا میگف عاشق پسر خالم بودم درحالی ک اصلا پسرخاله نداشت

یا اینکه میگفت زدم درگوش شوهرم ک فهمیدم از این غلطا نمیکنه

میگف میخام طلاق بگیرم اقدام طلاق کردم شوعر من اینجوره مادر شوعرم خیلییی ادم بدیه و...

اخر هم اون شد ادم خوبه چون وقتی حرفایی ک من از سر حقیقت باهاش دردل کردم رفت گذاشت کف دست مادرشوهر و منم ک گفتنی ب همه گفت این دختر دروغ میگه و همه فکردن از خودم درمیارم...چون همه حرفاش دروغ بود:)))

همش حرف از زبونم کشید

موقع طلاق خوشحالترییین بود

۲ماه از طلاق نگذشته بود رفت رفیقشو واسه نامزدسابقم گرفت....

خلاصه اینکه با جاری اصلاااا رفیق نشید

مثل درخت کنار توالت

ن از سایش میشع استفاده کرد و نه از میوش!!:)

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب آب زیرکاهی ها با نقشه بوده کارهاش برای حذف ات الان خوبه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تونستم عمق تباه بودن جاریتو حس کنم

بنظرت تقاص پس میده؟

اونموقع ۱۸ سالش بودا همسن هم بودیم ولی من خیلی اسکول بودم

جهنم هفت طبقه ست شیطان توی طبقه چهارمه اونایی که توی طبقه هفتم جهنم هستن کسایی هستن که شیطون جلوشون لنگ میندازه مثل جاریت

واقعا یه آدم چقدر می‌تونه رذل و مریض باشه 😐

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

جاری رو چی کار داشتی شوهرتو ول کردی چسبیدی جاری البته همه مثل هم نیستن ولی با جاری درددل کنی به شوهر ...

بچه بودم و ساده،بانامزد مشکل داشتم اونم سواستفاده کرد 

چقدر ساده بودی

من عروس بزرگ خونواده ام و قبل ازدواج منو و شوهرم دوست بودیم

برادرشوهرمم با ی دختره دوست بوده و همه ی ماجرای ازدواج من و همسرمو واسش تعریف کرد رفتیم خواستگاریش فردای خواستگاری گیر داد ک چرا زن داداشت اومد دو برابر طلاهاش طلا میخوام چرا خواهرت نشست کنار زن داداشت چرا نیومد کنار من بشینه

نامزدی گرفتن این خانوم دیگه حسادتش نسبت ب من بیشتر بیشتر شد تا جایی ک گفت وقتی من میام خونه اتون دوس دارم فقط خودمون باشیم و زن محمدرضا نباشه

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

جهنم هفت طبقه ست شیطان توی طبقه چهارمه اونایی که توی طبقه هفتم جهنم هستن کسایی هستن که شیطون جلوشون ...

الانم تو خوشی زندگی می‌کنه ،شده عسل خونواده شوهرش🥲

چقدر ساده بودیمن عروس بزرگ خونواده ام و قبل ازدواج منو و شوهرم دوست بودیمبرادرشوهرمم با ی دختره دوست ...

عجب ادم حسودی بوده🫨😐

مادرشوهرتینا هیچی نگفتن؟

الانم تو خوشی زندگی می‌کنه ،شده عسل خونواده شوهرش🥲

اون به درک 

خودت الان برای خوشحالی خودت چی کار میتونی بکنی ؟

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85