2777
2789
عنوان

وضع مالی شوهرتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 53 پست
اره شهرستان برن ماهی برا این خونه ۵۰ متری ماهی ۱ تومن اجاره میدن

اره واقعا 

خب ایطور که اسی داره زنوگی میکنه که اصلا تا اخر عمرش هیچچچچچ پیشرفتی که نمیکنه هیچ 

حداقل نیازای اولیشونم براورده نمیشه درست حسابی

واقعا چه لزومی داره تهران ماندن 

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

ماهی۱۲ اجاره میدیدچطوری با ۳ تومن دیگه زندگی میکنین؟؟

بالاتر گفتم اهل ریخت پاش نیستم مهمونم نداریم این وسط دارم داغون میشم اولویت گزاشتم برا بچم چیزی دلش میخواد براش میگیرم ازم میخواد اتاق براش اماده کنم تختخواب براش بخرم ولی میگم باشه قول میدم یه اتاق خوشگل برات اماده کنم اما هرروز میگه کی اماده میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی مشکل شما و اقتصاد مملکت درست شه.

نمی تونی تو خونه کاری کنی.

راسته دوزی

پرستار بچه

سبزی و پیاز سرخ کرده سفارش بگیری 

اون تایم هایی که بچه ت خونه نیست بری اسنپ

یا تدریس خصوصی مقطع ابتدایی راهنمایی 

دراپ شاپینگ

یا همکاری در فروش 

اینا سرمایه واسه خرید هم نمیخواد.

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
والا دلیلی نداره دروغ بگم دیوار تهران ببین قیمتا مشخصه

بخدا همه چیزم پول نیست میدونم ناراحتی الان ولی من خودم بسختی درس خوندم استخدامی قبول شدم خونه خریدیم ماهی ۴۰ تومن فقط قسط میدیم همسرم نظامیه بعد ج ن گ خیلی نگرانشم اصا دل و دماغ زندگی کردن ندارم مخصوصا از وفای فهمیدم ادارشون رو زدن کلا اتاقش ترکیده همش میگم اگه داخلش بود چی اصلا نتونستن ذوق خونه خریدن رو کنم تازه هنوزم نمیشه برم توش چون رهن مستاجرش رو نداریم بدیم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
شغل همسرم تهرانه نمیتونیم بریم

خب عزیزم طرف برا این میگه شغل همسرم فلان جاس که باعث پیشرفتشونو اینا میشه و حقوق بالایی دارن اونجا

وگرنه شوهر شما بره شهرستان توی ی هایپرم کار کنه حقوقش همینه

نمیدونم والا

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

حتما یارانه میگیرند و پدر مادرشون کمک میکنه

یارانه اره داریم

🤣🤣🤣پدر مادر جیب ما رو نزنن ما چیزی از اونا نمیخوایم

خونواده هامون مستاجرن هرروز مینالن منم دیگه حوصلشونو ندارم خونواده ما مثل بقیه نیستن پشتوانه باشن جهیزیه بدن کلید خونه بدن سوییچ ماشین بدن اونا خودشون تا خرخره تو مشکل گیر کردن من و شوهرم همه جوره تو زندگی بد شانسیم

چرا ابهامه تو حرفات. شما وام بگیرید بذارید رو پیش قطعا احارع کمتر میدید تازه همون پول میمونه برات نمیتونی قسط بدی چطور احارع میدی خب بشین یکم فکر کن ببین وامه بهتره یا پولتون ک بابت احارع میدین انکار میریزین دور

خودتم برو سر کار عزیزم بچت ک بزرگه میتونی یه تایمی بذاربش مهد اگه بدونه اس یا یه کار تو خونه پیدا کن مثل من گرفتار دوتا بچه زیر پنح سال ک نیستی 

میتونین خونه ارزونتر پایینتر اجاره کنید بخدا زمانی ک سر کار بودم خونم ورامین بود میرفتم نارمک سر کار بخاطر اینکه اجاره کمتر بدم دیگه بالاخره ادم اندازه گلیمش پاشو دراز میکنه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

این حرف برا کسیه که یه درامد خوب داشته باشه نه برای حقوق ۱۵ تومنی ..‌ برید یه شهرستان راحت زندگی کنید این جه زندگیه ساختین برا خودتون و بچه تون اخه ..‌ مزد کارگر روزی ۷۰۰ تومنه صبحانه و نهارشم میخوزه همونجا .‌‌ یعنی ماهی ۲۱ ملیون درامدشه 

شغل همسرت چیه

کارمند یه اداره حقوقش کمه بعضی وقتا اسنپ میره ولی چون دیسک کمر داره دکتر گفت نباید خیلی رانندگی کنی

خودمم نه مدرک تحصیلی خوبی دارم نه رانندگی بلدم کجا به دیپلم کار میدن اخه