2777
2789
عنوان

خانماای که سزارین شده خواهش میکنم یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست
من بعد از زایمان سومم یه شبی نشسته بودم دیدم کنار شلوارم خیس شد نگاه کردم از کنار بخیه که کشیده بود ...

من در حین خونریزی روزای آخر دوتا تیکه گوشت ازم افتاد خیلی چندش بودن نمیدونم کیست بودن چی بودن....ولی هرچی بود وقتی افتاد هیچ دردی نداشتم

اوایل یعنی قبل کشیدن بخیه ورم داشتم سفت بود ولی بعدش خوب شد قبل کشیدن بخیه ها شاید نخ بخیه هنوز موند ...

ورم داشت سفت نبود بعد کشیدن بخیه سفت شد

مامانی عاشقته پسرم(:♥️ ‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه چیزایی مثل نخ دفع میکردم یعنی دقیقا مثل یه نخ دو سه سانتی

آفرین منم این مث نخ هارو دفع کردم حتی فک میکردم نخ های داخلی رحم هست....تقریبا ۶ روز اینجور دفع کردم تا روز ۴۰ یا ۴۱ اون گلوله گوشتی ها رو....برا اون نخ ها نرفتی دکتر ببینی چیه؟!

آفرین منم این مث نخ هارو دفع کردم حتی فک میکردم نخ های داخلی رحم هست....تقریبا ۶ روز اینجور دفع کردم ...

چه جالب نه راستش چیزی نگفتم ولی کلا بعد از زایمانم بقایا داشتم هنوز دارو داد تا دفع شد برای اون سر بخیه هم گفتم که چرک کرده بود دکتر گفت چیزی نیست تخلیه شده هر چی بوده

چه جالب نه راستش چیزی نگفتم ولی کلا بعد از زایمانم بقایا داشتم هنوز دارو داد تا دفع شد برای اون سر ب ...

من فک کنم چون داروهای بعداز عملم رو نخوردم اینطور شدم ....بعد ک دیدم اینجور دفع کردم سریع رفتم ب مدت ۳ روز سیفیکسیم مصرف کردم و خداروشکر خوب شدم

من فک کنم چون داروهای بعداز عملم رو نخوردم اینطور شدم ....بعد ک دیدم اینجور دفع کردم سریع رفتم ب مدت ...

اون آنتی بیوتیک بعد از عمل حتما باید استفاده بشه من که تا ۱۰ روز آمپول آمبولی هم تو شکمم میزدم 

اون آنتی بیوتیک بعد از عمل حتما باید استفاده بشه من که تا ۱۰ روز آمپول آمبولی هم تو شکمم میزدم

من هر سه تا زایمانم چیزی بعداز عمل مصرف نکردم ب غیراز این آخری ک دیدم دفع نخ و گوشت دارم مجبور شدم سفیکسیم بخورم 

من هر سه تا زایمانم چیزی بعداز عمل مصرف نکردم ب غیراز این آخری ک دیدم دفع نخ و گوشت دارم مجبور شدم س ...

دکتر تجویز نکرد براتون؟ چون بعد از عمل حتما تا یه هفته یا ۱۰ روز آنتی بیوتیک میدن

دکتر تجویز نکرد براتون؟ چون بعد از عمل حتما تا یه هفته یا ۱۰ روز آنتی بیوتیک میدن

چرا تجویز کرد و خریدم این آخری داروهای بعداز عملم شد یه تومن ولی من مصرف نمیکنم و فقط شیاف میزنم تا حدود چهار روز

چرا تجویز کرد و خریدم این آخری داروهای بعداز عملم شد یه تومن ولی من مصرف نمیکنم و فقط شیاف میزنم تا ...

حالا هر چی بوده که تموم شده شکر خدا. ان شاءالله تنتون همیشه سلامت باشه نیاز به هیچ دارویی نداشته باشین