عزیزم منم تو فکر عمل بودم اما از یک پزشک طب سنتی اسلامی که خودم معجزها از درمان امراض مختلف ازشون دیدم شنیدم که خدا هیچ چیز رو بی حکمت خلق نکرده . اگر کسی بینی بزرگ و پهنی داره بخاطر ساختار ریه های کوچیکش هست و اگر کسی بینی کوچیکی داره بخاطر ریه های بزرگ هست .در طبیعت همه چیز توازن داره .اگر کسی پل بینی داره مثل مردم شریف شمال بخاطر جلوگیری از رطوبت هواست که به یک باره این هوا وارد ریه نشه و قبلش پالایش بشه .دقیقه شبیه سیستم پالایشگاها که یک لوله مستقیم به منبع وصل نیست و بخاطر جلوگیری از فشار باید در راه انتقال پیچ و خم داشته باشه تا به نحو درست بدون ضرر کار کنه . امیدوارم کمکتون کرده باشم تو تصمیم درست .بازم خودتون شخصا تحقیق کنید ، من با شنیدن این موارد خودمو بیشتر از قبل دوست دارم و خدایی که منو دقیق برنامه ریزی کرده رو ستایش میکنم🙏🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.