2777
2789

نامزدم خیلی خیلی خیلی بد رفتلرمیکنه اصلا من نگاه نمیکنه کنارم نمیاد تو یک اتاق بزور من میگم بیاد پیشم بخابه من اصلا دوست نداره یک بار بهم نگفته باهام اصلا خوب حرف نمیزنه یا بهانه میاره ک میخام بخام یا باهام قهر میکنه و میره بر خدش یک رچطرف میخایه اصلا بغلم هم نمیکنه من دیگ دارم مییمرم بغض تو گلومه هر شب دارم با گریه میخابم نمیتونم بخایم سینه ام سنگینی میکنه میخام حفه شم یک عمر من چیکارکنم خیلی ادم خطرناکی هم هست من نیمتونم ازش جدا شم اگر جدا شم ابرو منو ب کل میبره نمیتونم دیگ زندگی بکنم ت این شهر فامیل هست خانوادع ام خهم منو میکسن نمیتونم امنیت دیگ ندارم ترخدا یک راهکار بدین اصلا من لخت هم بشم من نگاه نمیکنه پردم هم زده ولی س س نمیکنه باهام با دختر دیگ هم هست ولی من چیزی بگم ازخدا میخاد قهر میکنه تا باهاش بخام صبحت هم بکنم ازخدا میخاد میگ جدا سو ب دزک از خدا میخام ننکه میرم الان ب خانوادت میگم 

خب میگه جداشو جدا شو دیگه.

آبرو مهمه یا حال خودت آخه

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خانواده ام من میکشن اکنیت وارامش ازم میگیرن دیگ ت خونه بابام هم نمیتونم روانیم میکنن

کشتن که خب واسه جدا شدن نمیکشنت...

اگه همچین خانواده ای داری از اوناهم جداشو

مستقل زندگی کن

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
میکشن بخدا قبلا داستم میمیردم

عزیزم میتونی از هردوطرف شکایت کنی.به جای اینجا با چنتا وکیل صحبت کن.دنبال حق و حقوقت باش نزار هیچکدوم بهت زور بگن