2777
2789
عنوان

درمان چاله های صورت بر اثر جوش

103 بازدید | 16 پست

دیگه خسته شدم از این همه جوش که زدم

از همون سن کم کلی جوش زدم و نمیدونستم که کندن اونا باعث چاله میشه و خب یه عادت بدی بود ک داشتم

الان که ۱۹ سالمه مهم ترین لحظات زندگیمه 

صورتم هنوز هم پر از جوش میشه و قرمز و التهابی

پر از چاله و لکه

روتین هم که میحام داشته باشم جوشام میزنه بیرون

میگن که لیزر های ار اف و میکرو و .. تاثیر داره ولی درمان نمیکنه

واقعا افسردگی گرفتم میشه راهنماییم کنین😭

پی آر پی کن

لیزر کنچ

چاله ها سخت میرن ولی برن برنمیگرده مگه اینکه بازم رعایت نکنی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من جای جوش رفت مزونیدلینگ خیلی بهتر شد

تو اول باید جوش هارو درمان کنی بعد بری سراغ جای جوش

باید زیر نظر دکتر اول تست کبد بدی و یه دوری منظم راکوتان مصرف کنی اگرم مشکل هورمونی داری که داروهای خاص خودشو میدن بهت اما بازم تاکسد میکنم زیر نظر دکتر

چون حین مصرف راکوتان باید منظم تست کبد بدی

اول که باید جوشاتو درمان کنی که اونم با توجه به تجربه ای که دارم تنها راهش مصرف قرص راکوتان هس اونم زیر نظر پزشک 

بعد ک دوره درمانت تموم شد سه ماه استراحت به پوست میدی بعد شروع می‌کنی به پی ار پی و میکرو درست میشه ایشالله 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
دوست من جای جوش رفت مزونیدلینگ خیلی بهتر شدتو اول باید جوش هارو درمان کنی بعد بری سراغ جای جوشباید ز ...

اره مشکل هورمونی دارم ولی خب هیچ دارویی برای جوش نداد

صرفا دارو و آمپول برای درمان مشکل هورمونی

بعد حل این جوشام بهتر میشه