2777
2789

گاج چیه بابااااا

اگه رشتت تجربیه برو ماز 

اگه انسانی کلاسینو

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاج چیه بابااااااگه رشتت تجربیه برو ماز اگه انسانی کلاسینو

یعنی ماز خوبهه؟🥹

گاج یه کلاس ریاضی را گفته 5 میلیون 

واقعا زیاده

نمیدونم چیکار کنم 

حتی ذهنم هم بلد نیستم هیچی 

فقط چهار تا کتاب تست تو خونه دارم که هیچی نمی‌فهمم و هیچی بلد نیستم 

چون یه مشت معلم خیلی بد دارم که فقط از روی کتاب میخونم و تازه کارن 

یعنی ماز خوبهه؟🥹گاج یه کلاس ریاضی را گفته 5 میلیون واقعا زیادهنمیدونم چیکار کنم حتی ذهنم هم بلد نیس ...

ماز خوب نیست ، عااااااالیه

از صفر صفر درس میدن و اصلا نگران نباش که پایه ت قوی نیست و فلان

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

منم ورودی یازدهمم،الان کلاسارو ثبت نام کن،از مهر قلمچی برو

ازمون دادن برای کسی خوبه که رو مباحث تسلط داره و الان دغدغه یادگیری ناقص ، کنترل زمان و ... رو داره 

اتفاقا اگه سطح دانش اموز ضعیف باشه اصلا پیشنهاد خوبی نیست 

ماز خوب نیست ، عااااااالیهاز صفر صفر درس میدن و اصلا نگران نباش که پایه ت قوی نیست و فلان

وایی خیلی ممنونم ازت که اینجوری امیدواری میدی بهم 🥹

ولی متاسفانه خانواده با ذهن قدیمی دارم و موسسه ناز آزمون دوره 

فکر نکنم بزارم برم 💔

وایی خیلی ممنونم ازت که اینجوری امیدواری میدی بهم 🥹ولی متاسفانه خانواده با ذهن قدیمی دارم و موسسه ن ...

اصلا ناامید نباش همه که از اول بهترین نبودن 

کم کم و با استمرار پیش برو قطعا میتونی

و اینکه کلاس های ماز آنلاین هستن یعنی تو فرقی نداره تو روستا باشی یا منطقه یک تهران میتونی ازشون استفاده کنی 

و قیمت هاشونم که عالیه 

سرچ کن برو تو سایتش ببین

قلمچی میگن اصلا خوب نیست دوستان رفته بودن اصلا راضی نبودن💔

چرا راضی نبودن؟

بنظرم خوبه،داداشمم قلمچی میداد دوران کنکورش

خوبه چون اولا بیشترین جامعه آماری رو داره و خیلیا شرکت میکنن

۲ اینکه حضوریه و درست مثل کنکور برگزار میشه 

عزیزم آنلاین هم هست کلاساشون.

امیدوارم بتونم برم 

نمیخوام آنلاین بردارم چون تنبلم و سرکلاس خیلی بهتره برام ولی من حتی به آنلاین شم راضیم ولی خانواده ام از اونایی هستن که میگن مردم تو روستا دکتر میشم تو هم اگه خودت بخونی میشی ربطی به مدرسه و معلم و کلاس نداره اینقدر مدرسه ام و معلماش بدن هستند ولی عوض نمیکنن میگن خودت بخون