2777
2789
عنوان

پدرتون با شوهرتون رابطه خوبی دارند

148 بازدید | 23 پست

پدر من اصلا شوهرم رو آدم حساب نمیکنه انگاری وقتی اون بهم محبت میکنه ناراحت میشه البته همسرم سیاست شوهر خواهرم رو نداره و بلد نیست خودشو خوب جلوه بده

فقط در حد سلام و خداحافظی صحبت میکنن

چقد ناراحت میشم از این مسئله اما چه کنم که به دلیل بارداری سختم مجبورم تا آبان خونه پدر و مادرم بمونم خدایا صبورترم کن

🩵

اره خیلی احترام همو دارن 

شبا تا دیر وقت میشینن گپ زدن باید بزور جداشون کرد از گفتگو 

تا بگیرن بخوابن

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابیامرزدشون

ممنون عزیزم خداپدر شما رو هم براتون حفظ کنه و۱۲۰ سال سایشون بالا سر شما خانواده مستدام باشه

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من مادرم محبت و توجه و حمایت شوهرمو میبینه از حسادت کم مونده سکته کنه.کلا خوشحالیه ما حالشو بد میکنه.واقعا همه پدر مادرا دلسوز بچه هاشون نیستن بعضی هاشون دشمن اصلین.

ولی من برام مهم نیست بیشتر لذت میبرم که حرص میخوره چون همیشه میگفت بدبختیتون و میبینم🤣🤣🤣🤣

کاربر خانم هستم.

اگه برم سقط میشن

اینجوریم برات خوب نیست برو خونت شوهرت حمایتت کنه البته این نظر منه به هیچ وجه حاضر نیستم بیشتر از چند ساعت خونه کسی بمونم حتی بعد از سزارین هم نرفتم خونه مادرپدرم