2777
2789
عنوان

کتاب خونا و رمان بازای قشنگ

116 بازدید | 28 پست

میشه برای سن دختر ۱۲ ساله رمانی پیشنهاد کنین که پی دی افش گیر بیاد و نه اونقدر بچگونه باشه(چون اصلا انیمیشن و کرکترای بچگونه دوس نداره) و نه اونقدر بزرگونه و صحنه دار؟ 

مهیج هم باشه ترجیحا

مرسی خواهریا

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

من خودم سنم کمتر بود خنجر و صلیب و وبلاگ خون اشام و تیمارستان متروک جزو علایقم بودن.

واسش سفارش بده هیچی گرفتن کتاب تو دستات نمیشه لذتش چندبرابره.

و قانونی و حلالم هست اینطوری.

البته بستگی ب روحیشم داره ولی علاقه من اینا بود 

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مهیج و جنایی دوست داره کتابای آلیس فینی و فریدا فک مادن، سری داستانهای شرلوک، کتابای آگاتا کریستی (هرکول پوآرو) 

البته پیشنهاد میکنم روانشناسی هم این دوران بخونه کتابای مخصوص خودسازی و اعتماد بنفس من پشیمونم اون سن نخوندم

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

نمیدونم راستش آنشرلی در گرین گیبلز خوبه هری پاتر چند جلد داره کتاب زیاد خوندم ولی خب اینا مناسب ترن

ایناروهم بچگونه میدونه

شروع کرده رمانای بزرگسال خوندن میخوام کنترل کنم

اگه مهیج و جنایی دوست داره کتابای آلیس فینی و فریدا فک مادن، سری داستانهای شرلوک، کتابای آگاتا کریست ...

مرسی از پیشنهادت آره سن حساسیه براش کتابای خودشناسی پیدا میکنم

اگه موردی سراغ داری ممنون میشم معرفی کنی

ایناروهم بچگونه میدونهشروع کرده رمانای بزرگسال خوندن میخوام کنترل کنم

بببرش به سمت جنایی و هیجانی و اینا مثل اونا که گفتم اینطوری خطری نداره، یا اگه خیلی اصرار داره بزرگسال رفتاری داشته باشه دیگه بره کلاسیک بخونه

من خودم سنم کمتر بود خنجر و صلیب و وبلاگ خون اشام و تیمارستان متروک جزو علایقم بودن.واسش سفارش بده ه ...

قانونی و حلال که از سایتی میگیرم که خود نویسنده قرار داره رمان خودشو فداتشم

قیمت کتاب هم سر به فلک کشیده..خودم چندتا کتاب دارم که هنوز مناسب سنش و در فهمش نیست

رمان هم بینهایت دارم ولی بزرگسالانس نمیذارم بخونه

ایناروهم بچگونه میدونهشروع کرده رمانای بزرگسال خوندن میخوام کنترل کنم

خب چی بگم والا ناتوان و بی پروا رو یه چکی بکن هردو اثتر لورن رابرتسن اگه دیدی اندازه اش بود بگو بخونه من خوندم چیز خاصی نداشت خیلی قشنگ بود شخصیت اصلی اسمش پیدین شخصیت اصلی مرد هم کای یه چکیش کن

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
مرسی از پیشنهادت آره سن حساسیه براش کتابای خودشناسی پیدا میکنماگه موردی سراغ داری ممنون میشم معرفی ک ...

کتابای  میخواهم خودم باشم و میخواهم بیخیال باشم، معتقدم هرررر نوجوونی باید اینارو بخونه تو همین سن، حتما براش بگیر این دوتارو

بببرش به سمت جنایی و هیجانی و اینا مثل اونا که گفتم اینطوری خطری نداره، یا اگه خیلی اصرار داره بزرگس ...

آره

حالا رمانای رمانکده یا کتاب باز رو شروع کرده میخونه

فعلا در همسایگی گوزیلارو ازم گرفته داره میخونه شک کردم صحنه داشت یا نه

قانونی و حلال که از سایتی میگیرم که خود نویسنده قرار داره رمان خودشو فداتشمقیمت کتاب هم سر به فلک کش ...

نمی دونم بستگی به عقایدتون داره ولی من چون خودم این مسائل برام مهمه و اینکه ترجیحم خرید خود کتابه و نه پی دی اف، نظر خودم رو گفتم.

اینایی که گفتم برای سنش مناسب هستن صحنه هم ندارن... هیجان و ماجراجویی دارن و تخیلی ان ولی خب ممکنه ب روحیش نخوره یا علاقه ش متفاوت باشه

کتاب طلسم آرزو هم یادمه خیلی خوشم اومده بود

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

خب چی بگم والا ناتوان و بی پروا رو یه چکی بکن هردو اثتر لورن رابرتسن اگه دیدی اندازه اش بود بگو بخون ...

ممنونم عزیزم

در همسایگی گودزیلا چی؟ 

چون طنزه خوشش اومده میترسم آخراش اینا به یجایی برسوننش😂😭

نمی دونم بستگی به عقایدتون داره ولی من چون خودم این مسائل برام مهمه و اینکه ترجیحم خرید خود کتابه و ...

راستی خانه ای روی پل هم خیییلی قشنگه ولی بیشتر آموزنده ست و احساسی...

نمی دونم بستگی به عقایدتون داره ولی من چون خودم این مسائل برام مهمه و اینکه ترجیحم خرید خود کتابه و ...

نویسنده های رمانای ایرانی کتابو چاپ نمیکنن خودشون تو سایتا آپلودشون میکنن اونم الان داره اینارو میخونه

چک میکنم اگه خوشش اومد میگیرم واسش،ممنونم