2777
2789
عنوان

بچها من دلم واسه اکسم تنگ شده

74 بازدید | 11 پست

ولی نه واسه الانش واسه اونی که قبلا بود . قبلا ک هدیه میخرید شارژ میخرید قربون صدقه میرفت بخاطر من جلو مامانش وایساد نگرانم بود دوسم داشت بهم توجه میکرد ، الان شده برعکسه همه ی اینا دیر سین میکنه ولی میگه دوستت دارم من چیکار کنم بنظرتون بهش پیام بدم ؟

مث اکس منامشب ب این پسره گفتم امروز روز دوس دختره، خودشو میزد ب اون راهاکسم کلی تبریک میگفت برام کاد ...

واقعا درکت میکنم 😭 اینقدر بهش پیام دادم گفتم بیا رل بزنیم دیگه روم هم نمیشه 😭💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دیگه اکس واسه قبل هست یعنی قاعدتا نباید باهم چت کنین اگر هنوز با هم هستین ایهو دیگه اکس نیس😐

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خب دیگه اکس واسه قبل هست یعنی قاعدتا نباید باهم چت کنین اگر هنوز با هم هستین ایهو دیگه اکس نیس😐

چت نمیکنم ولی دلم میخاد بهش پیام بگم دوباره رل بزنیم حس میکنم هیچکس دیگه واسه من مثل اون نمیشه 

چت نمیکنم ولی دلم میخاد بهش پیام بگم دوباره رل بزنیم حس میکنم هیچکس دیگه واسه من مثل اون نمیشه

خب باید ببینی ایا اونم مثل تو مشتاق هست چند سالته 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خب باید ببینی ایا اونم مثل تو مشتاق هست چند سالته

خودش میگه دوسم داره من باهاش کات کردم ۱۷ سالمه چون خیلی دیر سین میکرد یعنی در ۲۴ ساعت ۱۰ دقیقه نمی نشست با من حرف بزنه 

خودش میگه دوسم داره من باهاش کات کردم ۱۷ سالمه چون خیلی دیر سین میکرد یعنی در ۲۴ ساعت ۱۰ دقیقه نمی ن ...

وای خدا هنوز سنت کمه چرا تو این سن خودتون درگیر این چیزا میکنین بهترین زمان برای پیشرفت تو زندگیت هست زندگی خودتون واسه عشق و عاشقی که همش هورمون تصمیم میگیره و بعدا بهش میخندی خراب نکن بزار حداقل بشه ۲۰سالت قشنگ دانشگاه رفته باشی یا یه مهارتی یاد گرفته باشی بعد بهش فکر کن