2777
2789
عنوان

آیاتاحالا همسرتون بهتون گفته فقط به تو حس جنسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 20 پست
خواستم کلی تایپ کنم بهت بگم چیکار کنی اما می‌دونم انجام نمیدی کمی حق بده به شوهرت

اخه تصورنمیکنم هیچ زن جوونی سه سال بتونه همچین چیزیو تحمل کنه..الان اینقدر عصبانی ام ازش که فقط میخوام نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تصورنمیکنم هیچ زن جوونی سه سال بتونه همچین چیزیو تحمل کنه..الان اینقدر عصبانی ام ازش که فقط میخو ...

یا رابطه تونو درست کن 

یا جدا شو 

اگر شرایط جدایی نداری مجبوری درست کنی رابطه رو 

ازدواج بدون عشق مرگ تدریجیه ادم پیر میشه

یا رابطه تونو درست کن یا جدا شو اگر شرایط جدایی نداری مجبوری درست کنی رابطه رو ازدواج بدون عشق مرگ ت ...

این ادم بعیده با عشق هم درست بشه.. اولای ازدواجمون عاشقانه بود همه چی ولی بازم چندماه یکبار.. این چه عشقیه اخه

این ادم بعیده با عشق هم درست بشه.. اولای ازدواجمون عاشقانه بود همه چی ولی بازم چندماه یکبار.. این چه ...

تو کلام مهربون باش باهاش 

به هیچچچ عنوان قر نزن گله نکن تحقیر نکن 

محبت کلامی داشته باش 

در حد دوستت دارم ، مواظب خودت باش ، خیلی خوشتیپ شدی ، چقدر لباست بهت میاد چقدر مدل موهات قشنگ شده ... 

در حد یک بوس لبخند یک بغل 

همین رفتار هارو تا دو سه ماه انجام بده تغییرات رو خودت میبینی به شرطی که واقعا بخوای کدورت هارو بزاری کنار و تحقیر کلامی و رفتار های بد گذشته رو بزاری کنار 

بعدش ببین چطور با دلت راه میاد