2777
2789
عنوان

میخوام فرار کنم از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 52 پست
خودتو در حد گرمخونه می بینی؟ خوابگاه هم تا اسم شوهرت تو شناسنامته راهت نمیدن ... فرار کنی شوهرت میتو ...

طلاق نمیده مهریه هم‌نمیخوام ب دردم نمیخوره

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
مهم‌نیست برام فقط میخوام باعث آزارش باشم اینطور ک هشت ساله خونمو تو شیشه کرده فقط میخوام عذاب بکشه ه ...

برا خودت بد میشه عزیزم وگرنه اون عذاب نمی‌کشه راه درستی نیست مشاور هست بزرگتری چیزی هست 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا این کارو نکن.میدونم سخته و بریدی ولی جایی که میخای بری از خونت که میگی برات غیر قابل تحمل بدتره و مطمئنم باش تو خونه ای که الان هستی بهتره برو مشاوره.با مامانت یا آدم راز نگه دار و خوبی در مورد این قضیه صحبت کن

مهم‌نیست برام فقط میخوام باعث آزارش باشم اینطور ک هشت ساله خونمو تو شیشه کرده فقط میخوام عذاب بکشه ه ...

امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه، هشت سال واقعا خیلی زمان زیادیه💔

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
برا خودت بد میشه عزیزم وگرنه اون عذاب نمی‌کشه راه درستی نیست مشاور هست بزرگتری چیزی هست

پدر ندارم‌و‌خانوادم‌همه‌میگن سازش کن و‌شوهرمم ب هبچ صراطی مستقیم نیست فققققط باید تحت فشار قرار بگیره و این چاره آخرمه این‌کارو کنم شاید طلاقم داد و راحت شدم

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
میشه راهنماییم کنی؟برای کار کجا برم و شبا کجا بمونم؟

عزیزم منم جدا شده بودم ولی خونه برا خودم اجاره کردم . خوابگاهم یه مدت کوتاه بودم . ولی به شوهر دار خوابگاه طولانی مدت نمیدن ... کار هم باید تو دیوار و اگهی بگردی .ولی اونم نه هرجایی ... ولی فرار کردن اصلا کار درستی نیست ... خیلی تو فشاری حق و حقوقتو ببخش و طلاق بگیر

خودت پول داری ؟اگ داری برو درخواست طلاق توافقی بده

نه متاسفانه 

طلا داشتم همه‌رو از دستم درآورد فروخت

اگر طلاهام بود میکردم این کارو

پدر ندارم‌و‌خانوادم‌همه‌میگن سازش کن و‌شوهرمم ب هبچ صراطی مستقیم نیست فققققط باید تحت فشار قرار بگیر ...

تحت فشار اینجوری نیست ک میتونی بری خونه بزرگ‌تری بری درخواست طلاق توافقی بده بگو طلاق ندی مهریه میزارم اجرا اینجوری میترسونیش 

نه متاسفانه طلا داشتم همه‌رو از دستم درآورد فروختاگر طلاهام بود میکردم این کارو

پس،با چه پولی میخوای فرار کنی تهران ؟ گرمخونه جای زنای فراری و معتاده... خوابگاه هم از ماهی ۵به بالا اجارشه... 

تحت فشار اینجوری نیست ک میتونی بری خونه بزرگ‌تری بری درخواست طلاق توافقی بده بگو طلاق ندی مهریه میزا ...

پشتوانه برای طلاق گرفتن ندارم

پس،با چه پولی میخوای فرار کنی تهران ؟ گرمخونه جای زنای فراری و معتاده... خوابگاه هم از ماهی ۵به بالا ...

مردی ک لایق زن و بچه داشتن نباشع باید زنش فراری باشه و تو‌گرمخونه بخوابه

یه مرد با لیاقت زندگیشو میسازه 

متاسفانه من ازون مردا گیرم نیومد