2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بگو شاید به بقیه هم کمک کرد

به تهش فکر کن

مثلا الا یه مشکلی برات پیش امد بعد تو بخاطرش کلی ناراحتی اینجا دوتا سوال بپرس از خودت ناراحتی فایده داره؟ ایا من میتونم براش کاری کنم؟ اگه جواب نه بود این موضع تموم شدس و خط میخوره اما اگه جواب سوال دوم اره بود بازم موضوع تموم شدس چون راه حل داری

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

تفریحاتمونو انجام میدیم لذت می‌بریم و ناراحتی مون کم میشه

و به سختی باید بپذیریم زندگی رو 

و خدا هم کمک میکنه 

اگه نعمتهای خدا رو بشماری خیلی زیاده و اونوقت میفهمی که خدایا ممنون 

یادمون باشه خدا مارو آفرید و ما بدون خدا هیچیم و خدا با این همه کارای بد ما باز لطف میکنه به ما زندگی عطا میکنه

تفریحاتمونو انجام میدیم لذت می‌بریم و ناراحتی مون کم میشهو به سختی باید بپذیریم زندگی رو و خدا هم کم ...

تفریحات حتما نباید گرون باشه میتونه یه کار حال خوب کن باشه

درسته همه جوره پذیرفته میشه ولی میخوام حداقل دیگه هی برنگردم لعنت بفرستم به این شرایط

به جلو نگاه کن گذشته رو ول کن اگه تو حال بد هستی با چیزای کوچیک به زور هم شده خودت رو سرگرم کن

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

با گریه ، به سختی

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
گفتم که قلبت باور داره کاش قلبم باور داشت

اینقدر نرو تو فکرش عزیزم،ایشالا همه چی بهتر شه

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

درست میگی اما خب بلاخره آدم دلش میخواد زندگی خیلی خوبی داشته باشه وقتی نمیشه یکم یه جوریه

آره خب ولی باز کاری نمیشه کرد خداروشکر کنیم که حداقل از خیلیا وضعمون بدتر نیست

اگه هی بخوایم اینستا و هر چی نگاه کنیم ناراضی تر میشیم از زندگی