2777
2789
عنوان

کبدچرب

58 بازدید | 6 پست

دوستان عزیزم

درود بر همگی شما✋️

درارتباط با کبدچرب علایم و راه درمان 🤔

اگر اطلاعات مفید دارید محبت کنید اطلاع رسانی کنید.🫡

من خودم به شخصه سالها گرفتارشم

اما همیشه با دیگر بیماریها اشتباه میگرفتمش.

کبودی زیر چشم

حساسیت های غذایی بیخود و پوستی

ک باعث خشک شدن پوست

تنگی نفس

کبودی و شکنندگی مو و ناخن میشه.😶‍🌫️

علایم من که گرید ۲ ام

از علایم گرید ۳ بیشتره انگاری

محبت کنید تجربیاتتونو به نمایش بگذارید.

باتشکر🙏🌹

همسر من چند دوره قرص لیورگل خورد

بعد کاهش وزن و رعایت رژیم

موثرترین کاری که کرد جایگزین کردن روغن کنجد بود

وامل درمان میکنه کبد چرب رو

شما چربی خونتون هم بالاست و افزایش وزن هم دارین یا فقط کبد چرب دارین؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
همسر من چند دوره قرص لیورگل خوردبعد کاهش وزن و رعایت رژیمموثرترین کاری که کرد جایگزین کردن روغن کنجد ...

ممنونم از پاسخگوییتون🙏

خیر

من فقط کبد چرب دارم.

متاسفانه کبد چرب 

حساسیت های غذایی هم ایجاد کرده.

روغن کنجد بخورم

هم گلوم شدید درد میگیره

هم زیر چشام بیشتر گود و کبود میشه.

چون حرارت کبدو بالا میبره.

روغن زیتونم برای من همین حکم و داره.

موندم چیکا کنم.🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از پاسخگوییتون🙏خیرمن فقط کبد چرب دارم.متاسفانه کبد چرب حساسیت های غذایی هم ایجاد کرده.روغن ک ...

تنگی نفس رو من هم دارم. من فکر میکنم پنیک دارم. اضطراب بالا و وسواس فکری دارم.

شاید همه علائم شما هم مربوط به کبد نباشه. آلرژیک یا عصبی باشه.

داروها رو برای کبد چرب امتحان کنین. اکثرا خیلی موثر هستن و کاهش وزن هم خیلی موثره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
تنگی نفس رو من هم دارم. من فکر میکنم پنیک دارم. اضطراب بالا و وسواس فکری دارم. شاید همه علائم شما هم ...

دکترا که چیزی سرشون نمیشه.

وقتی کبد مختل میشه

یک عضو اساسی و همه کاره

کل بدن واکنش میده

حساسیت های غذایی هم میتونه مرتبط با کبدچرب باشه.

ک در جا پوست و مو ناخنو خشک میکنه

و کبودیو تیرگی پوست میاره برا من.

تنگی نفسم ک بیاره احساس پنیک و اضطراب فراگیر بهت دست میده.

همش به تغذیه مرتبطته

دکترا که چیزی سرشون نمیشه.وقتی کبد مختل میشهیک عضو اساسی و همه کارهکل بدن واکنش میدهحساسیت های غذایی ...

یعنی تنگی نفس هم به خاطر کبد چرب ایجاد میشه؟

من فکر میکنم شاید به خاطر اضطراب دچار تنگی نفس میشم. تنگی نفس من واقعی نیست. یعنی موقع فعالیت و انجام کارها یا پیاده روی نفس کم نمیارم، فقط حس اینکه نمیتونم نفس عمیق بکشم و ریه ام پر نمیشه رو دارم.‌که باعث وحشتم میشه

یعنی تنگی نفس هم به خاطر کبد چرب ایجاد میشه؟من فکر میکنم شاید به خاطر اضطراب دچار تنگی نفس میشم. تنگ ...

ببین حساسیت های غذایی با کبدچرب درارتباطه

هروقت حساسیت غذایی میگیری

کبدتم معذب تر میشه

تنگی نفس من بخاطر اونه

همیشه با پنیک اشتباه میگیرفتم.

اما الآن مطمعنم من فقط کبدچرب باحساسیت دارم ک اینهمه علایم داره.

اما دکترا میگن ربطی نداره

درحالیکه من بدنمو ازاونا بهتر میشناسم