2777
2789

ما تو انباری دوتا پنکه از این قدیمیه که کابلش ده تا وصله میخوره داشتیم یکیشو چند وقت پیشا بکی از دوستاش قرض گرفت برا تابستون 

چند روز پیشم کولر مامانم اینا خراب شد گفت بهم بدش شوهرم خودش بهش داد.گفت دستت باشه چند وقتی

حالا مامانم گفت دستم خالیه تا اخر این تابستون دستمون باشه گفتم اشکال نداره اون یارو غریبه گرفتش حالا این که پدر مادرمه

حالا ما خونمون دوتا کولر اسپیلت هست دوتا پنکه پایه دار هیچ نیازی به خنک کننده نداریم امروز نشسته تو حیاط پیش گل و گیاهاش تو حیاااط میگه گرمه پنکه رو بگو بیارن چیزی نگفتم

الان خواب بود خبر مرگش بیدارشکردم قرصاشو بهش بدم 

پاشده میگه فردا به مامانت بگو پنکه رو بیاره

گفتم هر وقت تو به رفیقت گفتی منم به مادرم میگم

گفت عجب خانواده گوهی هستین و گرفت خوابید 

هیچی نگفتم فقط گفتم راست میگن غریبه پرستین 

ولی دلم شکست آرزو مرگشو کردم 

چون مادرم هر چی بگین همیشه بهم نه نگفته هر چی که خواستم از پول بگیر تا طلا تا وسیله

خیلی نمک نشناسه 

تورخدا بگین فردا چجور باهاش رفتار کنم آدم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش سرسنگین باش تا حساب کار بیاد دستش

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
به نظرم مامانت اگه این آدم رو می‌شناخت اصلا نباید ازش پنکه قرض میکرد

دیگه حتما فکر کرده دامادش برا  این پنکه کهنه که بزارن دم در کسی نگاش نمیکنه این حرفا رو نمیزنه

راستشو به مامانت بگو 

بگو دیگه ام چیزی ازش نگیرید این آدم خسیسه و بد ذاته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دیگه حتما فکر کرده دامادش برا این پنکه کهنه که بزارن دم در کسی نگاش نمیکنه این حرفا رو نمیزنه

والا آدم خسیس سر یه پر کاه نمیگذره حتما فکر میکنه پنکه هاش قدیمی و عتیقه و باارزشند😃😃😃😃

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸