2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خوبه ولی

227 بازدید | 9 پست

تو دورانی که تازه نامزد کرده بودم یه کاری کرد که نامزد

یهو یه ماهی سرد شد و من اون موقع شرایط خیلی بدی

رو گذروندم که آلانم یادم میوفته حالم بهم میخوره یعنی

خوب و اینا که رفتار می‌کنه یاد گذشته میفتم 

حتی چند بارم به خودم گفتم بخشیدمش دیگه بهش

فکر نمی کنم ولییییی نمیشه کاری کردن خوب ترین روزای

یه آدم که نامزدیشه بهم زهر بشه🥺

فقط دوری کن ازش، فاصله بگیر. رفت و آمدتو کم کن.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی اتفاقی تو نامزدم از طرف خواهر شوهرم برام افتاد 

این بود ک شب عقدمون تاخواهرش منو دید خالم اینا گفتن سریع زنگ زد گفت بیاید منو ببرید اینا عصبی بود چن روز بعدشم ب شوهرم پیام میده ک‌این چیه رفتی گرفتی چقد زشته هزارتا پیام دیگه فحش چی خداروشکر شوهرم بهم گفت اولش خیلی گریه کردم اینا ولی بعدش دختر خودش اومد معذرت خواهی کرد میکاپ عقدم یکم بد بود چهرمو بد کرد گفت بدون آرایشی خیلی خوشگلتری ومن اشتباه کردم 

دلیل دیگشم این بود چن نفری رو ب شوهرم نشون میداد ولی اون قبول نمیکرد میخواست نامزدیمونو بهم بزنه😂ولی خب خداروشکر ب خیر گذشت خیلی تا چن‌روز اول برام بعد بود ولی خب فراموشش کردم 

منم ی اتفاقی تو نامزدم از طرف خواهر شوهرم برام افتاد این بود ک شب عقدمون تاخواهرش منو دید خالم اینا ...

آخه می‌دونی حرفاش یجورایی روشوهرم تاثیر گذاشته بود

اون لحظه هایی که باید پر از عشق و محبت بودیم به سردی گذشت ،،،الانم وقتی به شوهرم میگم میگه

گذشته رو ولش کن ولی انگار من وقتی بهش فکر میکنم 

تازه هست هنوز.

آخه می‌دونی حرفاش یجورایی روشوهرم تاثیر گذاشته بوداون لحظه هایی که باید پر از عشق و محبت بودیم به سر ...

راس میگه خداروشکر گذشت هرچی بود نزار اذیتت کنه اینجوری روانتو ازت میگیره حس تنفر میاره برات نسبت ب خودش و حتی شوهرت بیخیال دیگه بزار برات ی خاطره خنده دار شه 

هرچند می‌دونم برات خیلی سخت بود 

راس میگه خداروشکر گذشت هرچی بود نزار اذیتت کنه اینجوری روانتو ازت میگیره حس تنفر میاره برات نسبت ب خ ...

آره می‌خوام دیگه بهش فک نکنم ولی از اینکه ادای دلسوز هارو

واسه آدم در میاره حالم بهم میخوره

آره می‌خوام دیگه بهش فک نکنم ولی از اینکه ادای دلسوز هاروواسه آدم در میاره حالم بهم میخوره

عزیزم حتی رفتار خوبشم دیگع نزار روت تاثیر بزاره

دیگع میدونی چ آدمیه پس ارزش فک‌کردنم نداره