2777
2789

من کنکوری ام  میخام یه هنری هم یاد بگیرم درآمد داشته باشم . میتونم هم واسش وقت بزارم 

به نظرتون چی و یاد بگیرم که  هزینه آموزشش کم باشه   درآمدشم خوب باشه 

مژه  

کوتاهی مو 

اصلاح صورت و ابرو  

رنگ مو

کدومش بهتره

‌‌‌

بنظرم ناخن بهتر ازایناست

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخن وسایلش خیلی گرونه خیلی هم خلاقیت میخاد من ندارم

آها پس میکاپ برو اونم فکرکنم گرونه

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

کراتین زیاد هزینه نمیخواد یه اتو وبرس چندتا گیرهموادم هر وقت مشتری داشتی مواد میگیری

اره خودمم تو فکرشم 

درامدشم خوبه  تعداد خواهرام زیاده  واسه هر کدوم که انجام بدم خودش خیلی میشه

‌‌‌