2777
2789

با یکی دوساله تو رابطه ام قصد ازدواج نداریم فعلا این ماه ک باهاش قرار داشتم عکس دونفره گرفتیم بعد ک اومدم خونه ترس تو دلم افتاد ک نکنه کسی عکسارو ببینه بعدا آبروم بره بهش پیام دادم گفتم عکسارو پاک کنه ویس دادم گریه کردم گفتم پاکشون کنه گفت پاک کردم برو دیگه نمیخامت رابطه ک توش اعتماد نباشه رو نمیخام فقد میگفت برو ازت متنفرم من هر حرفی میزدم میگفت پیام نده دیگه هچوقت پیام نده بعد آخرش آشتی کردیم ولی گفت بخاطر عکسا هیچوقت نمیبخمشت گفت من اگ عکساتو نگهداشتن بخاطر این بوده ک گاهی دلم می‌گرفت تنها دلگرمی عکسامون بود ک اونم تو ازم گرفتی بنظرتون عکسامو پاک کرده یا همینجوری میگفت ک منو گول بده ک پاک کرده بعدشم آدمی نیس ک بخاد چیزیو پاک کنه ولی خیلی عصبیش کردم فکر کنم چکار کنم دادشم فهمیده با یکی بودم دیگ حتی اجازه بیرون رفتنو تنهایی بهم نمیده خودمم نمیتونم عکسارو پاک کنم از تو گوشیش یعنی بنظرتون پلک کرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.