2777
2789

ادبیات ۱۹.دینی ۱۹.۷۵از پارسال.عربی ۱۷ولی ۱۹ هم از پارسال دارم.زبان ۱۹.۵.زیست ۱۸.۷۵.شیمی ۱۹. ریاضی ۱۹.۲۵.فیزیک ۱۹.۵.هویت وسلامت ۱۶.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم پشت کنکوری بودن چه بدی هایی داشت؟زندگی عادی نسبت به دوازدهم داشتی؟چون بالاخره یبار خوندی یذره تاثیر میذاره..

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

کمترین احتمال به چه ترازی میدی؟

نمیدونم راستش

دیگه خیلی بد بده از ۹۲۰۰ فکر نکنم پایین بیاد

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

منظورم ته ته ترازی که بخواد تعلق بگیره بهش هست

آهاااان

بخاطر فارسی ۱۹ فکر نکنم از ۹۶۰۰ اینا بالاتر بده

میتونم بپرسم پشت کنکوری بودن چه بدی هایی داشت؟زندگی عادی نسبت به دوازدهم داشتی؟چون بالاخره یبار خوند ...

عزیزم این نمرات دخترم هست.اولش ناامید بود بعضی روزا حتی حالش بد میشد حتی یبار به بیمارستان کشید از فرط فشار ناامیدی....ولی با کمک مشاور وخودمون تونست خودشو جمع کنه مخصوصا وقتی آزمون بهتر میداد از پارسال امیدوارتر شد ولی کلا از ترس اینکه امسال هم درنیاد خیلی بیشتر از پارسال به درس چسبید چون دوستاش هم اکثرا ۴۰۳پزشکی قبول شده بودن 

عزیزم این نمرات دخترم هست.اولش ناامید بود بعضی روزا حتی حالش بد میشد حتی یبار به بیمارستان کشید از ف ...

واااااای عزیزم😔درسته پشت کنکور موندن از لحاظ اون ترس و ناامیدی خیلی اذیت کننده اس

به هر حال بد گذشته ولی گذشته ایشالا امسال پزشکی دانشگاه مورد علاقه اش رو بیاره❤️

واااااای عزیزم😔درسته پشت کنکور موندن از لحاظ اون ترس و ناامیدی خیلی اذیت کننده اسبه هر حال بد گذشته ...

ممنون عزیزم .تراز کنکور پارسالش شد ۸۹۰۰ ولی تراز کنکور اریبهشت امسال شد۹۵۸۸ .مشاورش گفته تعهدی اهواز حتما میاری ولی رو مرز روزاست اگه تراز ۹۲۵۰به بالا بگیره

تو تخمین تراز بهمنی زدم تقریبا همون شد که میگفتم 

۹۱۰۰ تا ۹۶۰۰ ولی خب یذره بدبینانه اس امیدوارم امسال تراز بهتر بدن

ممنون عزیزم .تراز کنکور پارسالش شد ۸۹۰۰ ولی تراز کنکور اریبهشت امسال شد۹۵۸۸ .مشاورش گفته تعهدی اهواز ...

❤️

فکر کنم به احتمال ۹۹ درصد بالای همین تراز که گفتید بشه اگه هم تراز منطقی بدن جاهای بهتر میاره

ممنون عزیزم .تراز کنکور پارسالش شد ۸۹۰۰ ولی تراز کنکور اریبهشت امسال شد۹۵۸۸ .مشاورش گفته تعهدی اهواز ...

سلام عزیزم میشه درصد های امسالشو بگید؟ ممنونتون میشم و البته امیدوارم هر رشته ای دوس داره قبول بشه و موفق باشه.