2777
2789
عنوان

داداشم عاشق شده

279 بازدید | 30 پست

داداشم تقریبا یه سالی میشه یه جایی مشغول ب کار شده که هم از نظر حقوق و مزایا هم از نظر پرستیژ جای خوبیه البته کار قبلیشم خوب بود، ولی الان بهتره برای اون کاره تهران زندگی میکنه، خیلی آدم سالمیه اهل هیچ چی نیس،کلی خوش اخلاقه ، درس خونده کلی و با زحمت اینجا رسیده ، تو شهر خودمون داره خونه میسازه، ماشینم نداره فعلا ،مامانم هی بهش میگه زن بگیر قبول نمیکنه امروز رفتم نشستم پیشش یکم سر به سرش گذاشتم تا آخر سفره دلشو باز کرد، عاشق شده ،عاشق یه دختری که باهاش همزمان اونجا استخدام شده ولی کارشون یه جوریه که با هم زیاد برخورد ندارن، میگم چرا بهش نمیگی، میگه اون خانوم از همون روز اول که اومد اونجا ماشین داشت گوشی آیفون داشت من برم جلو جوابم معلومه میگم خب توام داری خونه میسازی اینقدر که اونجا خرج میکنی اگر میخواستی میتونستی ماشین و آیفون بخری، میگه نه دخترا یکی میخوان از خودشون بالاتر باشه به نظر شما اینجوریه؟به نظرتون باید قیدشو بزنه، اصن اگه شما جای اون دختر باشید رد میکنید داداشمو؟

جای اون دختر باشمو از تلاشش با خبر باشم ردش نمیکنم

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به داداشت بگو دخترایی که پول دارن فقط آدم خوب میخان بره جلو

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

به دختره بگه

حتتتما بگه

نزاره تو دلش بمونه وگرنه افسوس میشه

به داداشت بگو با منطق و بدون احساس مدتی با دختره در ارتباط باشه تا بفهمه زن زندگیه اون هست یا نه

بعدش دل ببنده

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

نه حتما امتحان کنه شانسشو

میگم چجوری سربه سرش گذاشتی برا داداشم می‌خوام 🫠

بزرگتری ازش؟

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اتفاقا من همیشه میترسیدم از ازدواج با آدمی که از خودم بالاتر باشه.میگفتم تو زندگی سرکوفت میزنه بهم یا خانوادش باهام بد برخورد میکنن.

به نظرم داداشت حتما بهش بگه حتی اگه قراره نه بشنوه،نگه یه عمر تو دلش میمونه که اگه میگفتم شاید قبول میکرد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
داداشت راست میگه اگه دختر از لحاظ مالی سرتر باشه بلاخره سرکوفت میزنه به پسره حتی ناخواسته ممکنه تو د ...

ولی اگه جلو بره بابت پول و ثروت جواب رد نمیگیره شاید در طول زندگی پولدار شد دیگه دختره نتونه سرکوفت بزنه😁

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم