2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

125 بازدید | 15 پست

پارسال با مادرم و برادرمو و مادر شوهر و پدر شوهر و خواهر شوهر اربعین رفتیم کربلا

پدر شوهر مادر شوهرم سنشون زیاده و خیلی نمیتونن راه بیان و آروم راه میرن 

منم سفر اول بود از همون ابتدای سفر داستان شروع شد 

لطفاً نگید بدجنسی...

کلی با خودشون بار اورده بودن و اضافه هم میکردن بهشون که شوهرم مجبور بود بارشون و بکشه منم دلم میسوخت براش کیف سنگین خودمو ،خودم حمل میکردم 

رو هم رفته چند ساعت پیاده روی کردیم که اونم همش وایمیسادیم منتظر اون سه نفر 

این ازین ...

وقتی رسیدیم کربلا خوب با مادر شوهر و خواهر شوهرم باهم بودیم کلا در حال پز دادن و تعریف کردن از شوهرم به مامانم بودن انقدری که حتی مامانمم کلافه شده بود 

یجوری می‌گفت مادر شوهرم که انگار من ادم نیستنم و منی که لای پر قو بزرگ شدم از درخت درومدم

خیلی چیزای دیگم که یادم نمیاد

نصف شب میخواستم برم حرم با شوهرم مادر شوهرم برگشت گفت که نه بیدارش نکنیا خستس بزار بخوابه😐💔

کلا من حرص خوردم تو اون سفر و کلی چیز دیگه که من حضور ذهن ندارم

امسالم برادر شوهرم که خودش می‌ره کربلا زنگ زده میگه مامان بابا رو هم ببرید 

منم عذاب وجدانم الان از اینه که به شوهرم غر زدم چرا میان و پارسال با ابجیت کلی اذیتم کردنو ...

اونم می‌گفت بزار پیر شی سر خودتم میاد 😐

تازه من مشکلم اومدن اونا نبود من حرفم این بود که منم ادمم دارم با تو میام و این همه اذیت شدم

اخرم اصلا جا نبود که ببریمشون

اما من عذاب وجدان دارم با خودم میگم زیاده روی کردم گفتم خیلی اذیتم کردن 

در صورتی که خیلی حرص خوردم اونجا

تو تیکه ای از وجود منی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من که حق با توعه ولی خب بستگی داره چطوری جلوش بیان کردی موضوعو. واقعا نمیشه با هر سفری خانواده ...

مشکلم اومدنشون نبود چون خانواده‌ خودمم امسال هستن 

اما خوب جوونن و میتونن بیان و بقیه رو معطل خودشون نکنن 

اما پارسال من واقعا اذیت شدم 

حق میدم شوهرم دلش میخواست خانوادشو بیاره.اما تنها کسی که اذیت شد من بودم

منم گفتم که لطف کن قبل رفتن به مامانت بگو انقد بهم گیر نده چون خودشم در جریان بود و پارسال هن چندبار اونجا باهاشون صحبت کرد که دست از سرم بر دارن ...

تو تیکه ای از وجود منی 

این سفر برای بالا بردن صبرهکولت سبک کنگوشت در کن ی کیو دروازه

اره می‌دونم 

برا همین فکر میکنم گناه کردم که اینجوری گفتم...

اخرشم قسمت نشد که بتونن امسالم بیان باهامون

تو تیکه ای از وجود منی 

مشکلم اومدنشون نبود چون خانواده‌ خودمم امسال هستن اما خوب جوونن و میتونن بیان و بقیه رو معطل خودشون ...

آره می‌دونم چی میگی برای منم پیش اومده اینجور مواقع مسافرت واسه آدم کوفت میشه🤦🏻‍♀️

ولی خب بنظرم اونا یبار با شما اومدن میتونن این سری رو با بقیه برن و شما دو تایی برین 

خودتم میگی شوهرت درک کرده شرایطتت رو که اذیت شدی و دیده با چشم خودش 

آره می‌دونم چی میگی برای منم پیش اومده اینجور مواقع مسافرت واسه آدم کوفت میشه🤦🏻‍♀️ولی خب بنظرم اون ...

اوهوم.. هربار همینه من گریم میگیره چون همش به همه کاری کار دارن و انگار منو مامان بابام از جوب اوردن 

اره خوب منم ازبن حرصم گرفته بود که برادر شوهرم انداخت گردن ما پارسال قبل رفتن انقد غر زدن سر شوهرم که میبری مریض میشن و نبر و فلان...

امسالم خانواده خودم میان با هامون 

اما من حس می‌کنم زیاده روی کردم گفتم خیلی اذیتم کردن...

اما هربار که میبینمشون رد خور نداره یه حرف نزنن منو ناراحت کنن

تو تیکه ای از وجود منی 

اوهوم.. هربار همینه من گریم میگیره چون همش به همه کاری کار دارن و انگار منو مامان بابام از جوب اوردن ...

کاملا حست طبیعیه حق داری :(

باید یه سری مفصل راجب این قضیه باهاش صحبت کنی 

اگه واقعا ارتباطتت با خانواده اش زیاده طوری که هر روز میبینیشون بنظرم یه جلسه مشاوره دو تایی تون برین 

کاملا حست طبیعیه حق داری :(باید یه سری مفصل راجب این قضیه باهاش صحبت کنی اگه واقعا ارتباطتت با خانوا ...

یعنی گناه نکردم؟

اره واقعا کفری شده بودم از دستشون پارسال یادمه کلا آخرای سفر سریرنگین بودم باهاشون 

همسرم حق و به من میده حتی دعوا هم کرده باهاشون اماعین خیالشونم نیست 

منم از چند وقت پیشا بعد یکسال تحمل کردن جوابشونو میدم چون قبلاً که نمیدادم بدتر دخالت میکردن

خیلی چیزا بوده .....

منم با ۱۹ سال سن خیلی اذیت شدم

تو تیکه ای از وجود منی 

یعنی گناه نکردم؟اره واقعا کفری شده بودم از دستشون پارسال یادمه کلا آخرای سفر سریرنگین بودم باهاشون ه ...

نه تو که بی احترامی نکردی یا باعث دلشکستگی کسی نشدی 

تو فقط احساست رو بیان کردی از ناراحتیت گفتی 

ولی خب میگم بستگی داره چطور بیان بشه 

من خودم عصبی باشم واکنش هیجانی نشون میدم داد و بیداد میکنم ممکنه اصلا حرفام تاثیری نذاره بدتر حقو به من ندن 

نه تو که بی احترامی نکردی یا باعث دلشکستگی کسی نشدی تو فقط احساست رو بیان کردی از ناراحتیت گفتی ولی ...

اره واقعا خیلی استرس گرفتم یه لحظه که مثل پارسال بشه 

منم گاهی همینجوری میشم زود رنجم و عصبانی میشم زود اما همسرمم گاهی از دستش در می‌ره هااا😂😅

اما خوب من اخرشم گفتم به اومدنشون کاری ندارم اما واقعا اذیت میشم حداقلش اینه بگی کاری به کارم نداشته باشه مامانت 

اخرشم که اصلا جور نشد بیان جا نیس...

تو تیکه ای از وجود منی 

اره واقعا خیلی استرس گرفتم یه لحظه که مثل پارسال بشه منم گاهی همینجوری میشم زود رنجم و عصبانی میشم ز ...

آره بعضی وقتی از دست آدم در می‌ره😄

نگرانش نباش از امام حسین بخواه که این سری میری پیشش با حس و حال خوب برگردی :)