قانه مدیر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 113 عنوان ترو خدا بیاین جیگرم آتیش گرفته برا بچم😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 24 پست شوهرم چن وقته یه زن صیغه کرده و یک ماهی من و سه تا پسرم و ول کرده رفته با اون زنه اصلا خونه نمیاد گفته دیگه برنمیگردم بچه م امشب گریه و بغض چرا بابا نمیاد تب کرده از غصه😭😭😭😭باید چکار کنم کاش مرگم میرسید😭😭😭😭😭😭😭 1404/05/10 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارچ_و_لیوان عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 161 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خداااااا این چ سرنوشتی بود خودم ب درک بچه های معصومم بخدا الان اشکم در اومد امیدوارم خدا بهترینا رو سر راهت قرار بده غصه نخور عزیزم میگذرهایشالله خدا به بچت بهترین زندگی رو نصیب میکنه
قانه مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 113 چنین پدر و شوهرینبودنش بهتر از بودنهمردک بیشعوربچشو ول کرده رفته سراغ عیاشیهزاران لعنت بر صیغهکه مر ... 🥺🥺🥺🥺
پارچ_و_لیوان عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 161 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خداااااا این چ سرنوشتی بود خودم ب درک بچه های معصومم خودتو اصلا ناراحت نکن گلم بخدا هنوز یه عالمهههه اتفاق های خوب قراره برات بیوفته
قانه مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 113 بخدا الان اشکم در اومد امیدوارم خدا بهترینا رو سر راهت قرار بده غصه نخور عزیزم میگذرهایشالله خدا به ... مممنونم آجی ...از همدلی...ب خدا بعد خیانتش ب خاطر بچه هام التماسش کردم برگرده ولی جز تحقیر ندیدم
پارچ_و_لیوان عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 161 مممنونم آجی ...از همدلی...ب خدا بعد خیانتش ب خاطر بچه هام التماسش کردم برگرده ولی جز تحقیر ندیدم خدا ایشالله جوابشونو بده لعنتشون کنه همه آدمای خیانتکار و هرزه ها رو
قانه مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 113 پیام بده بهش بگو بیاد به پسرت یه سر بزن بخاطر ندیدنت تب کرده...یعنی حسی به بچه هایش نداره؟؟ انگار سنگ شده😭😭😭میترسم بچه هام ازم بگیره جرات شکایت ندارم
قانه مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 113 چه مرد بی لیاقت و بی رحمی شکایت کن حداقل نفقه از دادگاه بگیری دیگه مجبوری برای بچه هات هم مادر باشی ... میترسم شکایت کنم لجبازی کنه بچه هام بگیره بچه هام وصلن به قلبم
ننهعلی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8121 میترسم شکایت کنم لجبازی کنه بچه هام بگیره بچه هام وصلن به قلبم حداقل تکلیفت مشخص میشه بدون خرجی و نفقه که نمیشه پسرات تا هفت سالگی حضانتشون با خودته جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
قانه مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 113 خودتو اصلا ناراحت نکن گلم بخدا هنوز یه عالمهههه اتفاق های خوب قراره برات بیوفته عزیزمی❤️❤️