2777
2789
عنوان

سوالات حقوقی کیفری خانواده

91 بازدید | 9 پست

سلام به همگی با اجازه نی نی یار های محترم، 

هرچند برخی دوستان می‌فرمایند وکیل مگه آلاف اینجا باش و‌جواب سوال بده، ولی مهم این است که به نیت احسان و پیدا کردن یه فرصت دیگه، اینگونه زکات علم میدهم

حالا چنانچه سوالات حقوقی و کیفری و خانواده از جمله طلاق مهریه و نفقه و... دارید و نیاز به مشاوره  دارد، خوشحال می‌شویم که درخواست بدید، درخدمت باشیم.

همکار گرام بنده سال هاست اینجام مشاوره آنلاین و حتی تلفنی به خانم های اینجا ارائه میدمملازمتی ...

همکار محترم،
ممنون از توضیحتون. قطعاً ارائه مشاوره، چه آنلاین چه تلفنی، ارزشمنده و جای تقدیر داره.
من هم با نیت خیر و صرفاً برای کمک، در حد توانم سعی می‌کنم مفید باشم. امیدوارم در کنار هم بتونیم فضای حرفه‌ای، دوستانه و حمایتی برای کاربران ایجاد کنیم. 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم یه مزاحم تلفنی داریم ک پیام میده تهدید ب بردن ابرو میکنه و گفته اطلاعاتتون رو افشا میکنم امروز رفتیم فتا شکایت کردیم مدارک رو دادیم از اونجا بهش زنگ زدن زیر بار نرفت و بعدش هم دوباره شروع کرد ب زنگ زدن و تهدید کردن میخاستم بدونم پروسه ی احضارش ب فتا چقدر زمان بر هست و بعد از اون با توجه ب مدارکی ک ارائه دادیم چ مجازاتی براش در نظر میگیرن چون واقعا خسته مون کرده و گفته براتون پیج می زنم ابروتون می برم

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

همکار گرام بنده سال هاست اینجام مشاوره آنلاین و حتی تلفنی به خانم های اینجا ارائه میدمملازمتی ...

سلام خانم خوبین انسالله

نیاز به مشاوره دارم اگر ممکنه درخواست دوستی مو قبول کنین 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹