2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر

182 بازدید | 13 پست

منو مادر شوهرم تو ی ساختمون ویلایی هستیم  خونه برادر شوهرم ک بزرگتر از شوهرمه بالای خونه مادر شوهر حالا مادر شوهر هر کاری داشته باشه میاد ب من میگه چون اون یکی عروسش مدام سرش تو گوشیش انلاین شاپ کار میکنه منم هر کمکی از دستم برمیاد براش انجام میدم ولی امروز یکی از دختر هاش پیشش بود با دامادش اومد ب من گفت نون عدارید گفتم اره گفت نمیری بگیری گفتم ن دیگه نون دارم یعنی برو برام نون بخر ک دیگه گفتم نمیرم اخه دخترشو مهمون میدونه چرا ب پسرش نمیگه ک طبقه بالای خونش هست مگه من نوکرشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کجایی یعنی داخل یک خونه یید؟خوب زیادی ازت توقع داره محل نده اگه گفت نون دارید بگو نه ندارم اگه گ ...

شهرستان کوچیک زندگی میکنیم خیلی سخت میگذره اینقدر مشکلات گذروندم چی بگم مجبوریه ی خونه در حال ساخت داریم اماده بشه میریم

شهرستان کوچیک زندگی میکنیم خیلی سخت میگذره اینقدر مشکلات گذروندم چی بگم مجبوریه ی خونه در حال ساخت د ...

انشااله زودتر اماده بشه نه اعصابت راخوردکن الانم تحت تاثیر قرار نگیر فعلا سازش براشمابهتره که اعصابت خوردنشه 

ولی دیگه مثل خرید بیرون اینانکن بگو به شوهرم زنگ میزنم براتون بخره 

انشااله زودتر اماده بشه نه اعصابت راخوردکن الانم تحت تاثیر قرار نگیر فعلا سازش براشمابهتره که اعصابت ...

شوهرم سر ی کار شهر دور هست اونم توقع داره من خیلی هوای خانوادشو داشته باشم

انشااله زودتر اماده بشه نه اعصابت راخوردکن الانم تحت تاثیر قرار نگیر فعلا سازش براشمابهتره که اعصابت ...

توقع داره من پزیرایی کنم غذا برا مهمون هاش یعنی دختر پسرشون خسته شدم دیگه