2777
2789

بگیم بگیری بعد تپش قلب بگیری فشار خونت بره بالا بیافتی کنار خونه چشمات گشاد بشه بدنت قفل بشه، کی جواب گو هست؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگیم بگیری بعد تپش قلب بگیری فشار خونت بره بالا بیافتی کنار خونه چشمات گشاد بشه بدنت قفل بشه، کی جوا ...

عزیزم خب خودم به خواست خودم میخوام مصرف کنم بعدش اتفاقیم بیفته یقه بقیه رو ک قرار نیست بگیرم 

اره

عزیزم قرص همه میگن عوارض داره

برو لاغری با دستگاه درکنارشم پیاده روی کن🥲

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

ورزش میکنمممم😭لاغر نمیشم وزنم هعی میره بالا خسته شدم غذامم کمه

برو دستگاه شاید نتیجه گرفتی همه میگن خوبه من میخوام برا پهلو و شکم برم موضعی گف یکی دوماه نتیجه میگیری هفته یی دوبار 

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

ورزش میکنمممم😭لاغر نمیشم وزنم هعی میره بالا خسته شدم غذامم کمه

کالری شماری باید بکنی و اول کالری پروتئین رو حساب کنی، یعنی پروتئین مصرفیت باید بالا باشه

والا بآ حذف قند و کم کردن کربوهیدرات توی دوماه اول ادم ده کیلو کم میکنه، ورزشم باشه که بیشتر میشه

استرس و ذهن اشفته هم باعث میشه ادم وزن کم نکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
چی هست چجوریه جلسه ای چقد تاخالا نشنیدم

یسری دستگاه های لاغری هستن بصورت موضعی انجام میدن مثلا میخوای چربی شکمت بره با یسری دسگاه ها انجام میدن اسم هاشونو یادم نیس تو گوگل بزنی میاره

هزینه هاش تو هرشهری متفاوته ما شهرمون از جلسه یی 200تومن شروع میشه تا3تومن معمولا اوناییک 1تومن تا 3تومن هست با پکیجه مثلا درکنار دستگاه لاغری یسری ورزش مخصوص اون ناحیه یی ک میخوای لاغر بشه انجام میدن